Le fogok tudni állni utána? Mennyire lesz nehéz?
Nem akarok belemenni nagyon a részletekbe, kb 1, max 2 hónap leforgása alatt annyi felesleget "kell" magamra szednem, amennyit tudok. Ezt úgy akarom elérni, hogy napról napra növelem a kalóriabevitelemet, ameddig csak tudom.
Mivel nem szeretnék így maradni, ezért utána el fogok kezdeni dolgozni azon, hogy ezt leadjam. Ennyi idő alatt is ki tud tágulni a gyomor? Mennyire lesz nehéz utána leállni a zabálásról? Mennyit tudnék hízni maximum ezidő alatt?
Attól függ, hogy mennyire élsz aktív életet. Én felszedtem rengeteg kilót, de mivel mindig is sokat sportoltam, így elég könnyen le is szállt rólam a súly. Átlag kb heti 1-1.5 kiló lement biciklizéssel, heti 5 napban, napi 1-3 órával, normál étrendet tartva. Ha nem élsz aktív életet, és távol áll tőled a sportolás, akkor csak diétával nehezebb lesz. Ha van állóképességed, és meghízol, akkor könnyeb dolgod lesz azért leadni, ha visszaugrasz a sportolásba.
Azért érdekelne, hogy mi az, hogy "felkell szedned pár kilót", annyira nem tudok olyan életszituációt elképzelni, felkellene szedni pár kilót, aztán leadni. Kivéve, ha mondjuk boxoló vagy, de akkor meg nem írnád ki a kérdést :D
Ja, egy kicsit elbeszéltem most a kérdés mellett.
Nem hiszem, hogy "megtágulna" a gyomrod és úgy is maradna. Ez szerintem nem 1-2 hónap alatt alakul ki, hanem hosszú évek alatt, ha szétzabálja az ember magát folyamatosan.
Nem szeretném részleteznie, hogy miért csinálom ezt, mert akkor elmenne abba az irányba a beszélgetés, és elég elkötelezett vagyok.
Ennyi idő alatt felborulna a hormonháztartásom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!