Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Le fogok tudni állni utána?...

Le fogok tudni állni utána? Mennyire lesz nehéz?

Figyelt kérdés

Nem akarok belemenni nagyon a részletekbe, kb 1, max 2 hónap leforgása alatt annyi felesleget "kell" magamra szednem, amennyit tudok. Ezt úgy akarom elérni, hogy napról napra növelem a kalóriabevitelemet, ameddig csak tudom.

Mivel nem szeretnék így maradni, ezért utána el fogok kezdeni dolgozni azon, hogy ezt leadjam. Ennyi idő alatt is ki tud tágulni a gyomor? Mennyire lesz nehéz utána leállni a zabálásról? Mennyit tudnék hízni maximum ezidő alatt?

2023. máj. 2. 22:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire élsz aktív életet. Én felszedtem rengeteg kilót, de mivel mindig is sokat sportoltam, így elég könnyen le is szállt rólam a súly. Átlag kb heti 1-1.5 kiló lement biciklizéssel, heti 5 napban, napi 1-3 órával, normál étrendet tartva. Ha nem élsz aktív életet, és távol áll tőled a sportolás, akkor csak diétával nehezebb lesz. Ha van állóképességed, és meghízol, akkor könnyeb dolgod lesz azért leadni, ha visszaugrasz a sportolásba.

Azért érdekelne, hogy mi az, hogy "felkell szedned pár kilót", annyira nem tudok olyan életszituációt elképzelni, felkellene szedni pár kilót, aztán leadni. Kivéve, ha mondjuk boxoló vagy, de akkor meg nem írnád ki a kérdést :D

2023. máj. 2. 22:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem Robert de Niro kaliberu szinesz lehetsz, de ok is az egeszsegukkel jatszanak. Es egy jokepunek szamito pasi, jaj, a nevet se a filmet se tudom, napjainkban hizlalta fel magat, azota is egy hormonzavaros trotyakos.
2023. máj. 2. 22:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Ja, egy kicsit elbeszéltem most a kérdés mellett.

Nem hiszem, hogy "megtágulna" a gyomrod és úgy is maradna. Ez szerintem nem 1-2 hónap alatt alakul ki, hanem hosszú évek alatt, ha szétzabálja az ember magát folyamatosan.

2023. máj. 2. 22:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit adnak neked ezért az őrületért? Konkrétan elmebaj! Az egész életedet szó szerint elb***hatod vele! Simán elképzelhető, hogy soha nem fogsz tudni megszabadulni tőle, vagy csak olyan keserves kínokkal, hogy azt is megbánod, hogy a világra jöttél! Nincs senki épeszű ember a környezetedben, aki megállít az őrület útján?
2023. máj. 2. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes játszani a természettel. Akik akaratukon kívül, egyszerűen az életvitelből és a korosodásból következően meghíztak, azok sem tudnak igazán visszafogyni. Az emberi szervezet nem egy rugalmas felfújható baba, amiből aztán szinte következmények nélkül kilehet engedni a felesleges zsírt. A túlzott bevitel során a szervezet próbálja a hormonrendszeren át fenntartani a korábbi állapotot, tehát megváltozik a korábbi hormonális egyensúly. Viszont túlterhelődik az emésztőrendszer, a hasnyálmirigy inzulin termelése, túlfeszülnek a bőr rugalmas rostjai stb.
2023. máj. 2. 22:47
 6/12 NTBS ***** válasza:
Önuralommal. Nem lesz könnyű.
2023. máj. 3. 06:51
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem szeretném részleteznie, hogy miért csinálom ezt, mert akkor elmenne abba az irányba a beszélgetés, és elég elkötelezett vagyok.

Ennyi idő alatt felborulna a hormonháztartásom?

2023. máj. 3. 16:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Továbbra is vissza kívánlak téríteni a józan ész útjára. Ne cselekedj meggondolatlanul, nem lehet elég ok az önkárosításra. A tied nem egy pozitív és elfogadandó "elköteleződés". Senki nem jós, és minden test, szervezet működése más, nincs egzakt orvosi tapasztalat az öntönkretevés hatásaira és azok időbeli lefolyására. Egyszerűen irracionális bármennyi pénzért, bármilyen fogadásból, bármilyen bizonyítási szándékból.
2023. máj. 3. 18:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindegy, azt mondta, hogy megkell csinálnia. Akkor csinálja meg, a következményeket meg vállalja. Ezekszerint legyen bármilyen következménye, megfogja csinálni, tehát innentől kezdve, miután meglett válaszolva a kérdése, és tudtára lett adva, hogy az egészségével játszik teljesen feleslegesen(?), nem lehet több mindent megtenni.
2023. máj. 3. 18:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell. Ő maga akarja, felelőtlenül. Szó sincs kell-ről.
2023. máj. 3. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!