Megéri heti 5x 1660ft értékben ebédelni?(főzni vagy készen venni drágább)
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 15:36
1/7 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy neked mi éri meg?
2/7 anonim válasza:
Milyen ételek kb? Ha mondjuk instant leves jellegű a leves, a második meg lekváros tészta akkor az nem túl jó.
3/7 A kérdező kommentje:
Jó ételek,normális a hely.
Több menüből lehet választani.(néha van C menü is)
2023. ápr. 24. 16:09
5/7 anonim válasza:
Nekem valószínűleg megérné.
De inkább vennék egy fagyasztót, akkor olcsóbban ki tudom hozni a főzést és vinnék magamnak kaját (persze függ attól, hogy pontosan milyen körülményeid vannak, lehet, hogy nem csak a fagyasztó hiányzik). Ha szűkös lenne a pénz, inkább az utóbbit választanám, bár több munkával jár.
6/7 anonim válasza:
Jelenlegi árakhoz képest megéri. Persze olcsóbb főzni, de akkor ugyanazt eszed 1-2 napig és az idő is elmegy a főzéssel, mosogatással. Én szeretek főzni, de munka vagy suli mellett azért fárasztó tud lenni. Szóval szeirntem megéri, ha tényleg jó és változatos ételek vannak.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát jó,csak 50 ezer/hó csak ebéd.
Igazság szerint változatosan kéne enni.
240ezerből hogyan jöjjek ki?
Ha főzök,az mennyivel olcsóbb?
Mondjuk akkor ugyanaz lesz a vacsorám,mint az ebédem napokig.
Nem csak az íz érdekel,hanem a táplálkozás is.
Laikus vagyok,most esett le a tojáshéj a fejemről.
2023. ápr. 27. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!