Miért van az hogy néha 1 hétig nem tudok enni max. napi 1 kenyeret de azt is nehezen?
Figyelt kérdés
2 éve kezdődött hogy minden hónapban egyszer egy hétig nem tudtam enni viszont voltak olyan hetek amikor meg folyamatosan rengeteget ettem de ez elmúlt tavaly nyáron kb.viszont most újra előjött.2 éve már nagyon sok egészségügyi problémám van nem tudom ennek lehet e köze ehhez...de sem anorexiás sem bulemias nem vagyok.
Vékony testalkatom van nagyon és szeretnék is hízni de egyszerűen vannak ilyenek hogy nem tudok enni mert hányingerem lesz vagy összeszűkűl a torkom és nem tudom lenyelni az ételt.
2023. ápr. 12. 20:10
2/2 anonim válasza:
"nagyon sok egészségügyi problémám van nem tudom ennek lehet e köze ehhez"
Melyek ezek az egészségügyi problémák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!