Létezik veleszületett immunitás kávéra/koffeinre?
Én is csak az ízéért kávézom. Semmi hatása a kólának sem.
Munkatársakat ha délután 3-kor capuccinoval (5% kávétartalommal) kínálom, tök hülyének néznek, hogy ők ha ilyen "későn" isznak, nem tudnak aludni. Én meg ha megiszok 1 liter kólát 2 feketekávéval akkor is ugyanolyan simán elalszom, mintha nem ittam volna.
Tesóm is, apum is ilyen. Szóval lehet, hogy genetika?
Bocipók: gyanítom, te már régebb óta kávézol, kólázol, nálad még az is elképzelhető, hogy hozzászokott a szervezeted, mert azt olvastam, egy idő után kialakul a tolerancia a rendszeres fogyasztóknál, én viszont nem vagyok az, épp emiatt vetettem fel a kérdést.
#3: Egyszer kipróbálom, hogy vérnyomásmérővel csinálok egy előtte-utána mérést. Egyébként eltaláltad, gondjaim vannak a szívemmel, ezért is nem pörgettem eddig az ilyesféle dolgokat, csak mióta komolyabban ráfeküdtem a munkára. De nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!