Ez normális ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy nagyobb túlevésem/falásrohamom (nagyrészt édeset ettem). Azóta 6× voltam már hasmenéssel a wc-n úgy hogy semmi hashajtót vagy bármi ilyesmit bevettem volna. Illetve úgy érzem hogy folyton szomjas vagyok/ ki vagyok száradva. Ez ilyenkor normális?2023. márc. 21. 05:12
1/2 anonim válasza:
Szia! A hasmenést okozó virusos fertőzés esetén diéta és folyadék, valamint sópotlás szükséges.
2/2 anonim válasza:
Igen, normális, ez ezzel jár a betegséggel. Nagyon fontos a folyadék visszapótlása (tea, ásványvíz), és legalább ennyire kell az elveszett sómennyiséget visszapótolni.
A diéta ilyenkor pl. a sósvízben főtt krumpli, rizs, kétszersült, sajtos tallér, ropi, zöldség leves, puffasztott rizs, buláta stb.
Bővebben itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!