Ez tényleg sok?
Figyelt kérdés
A barátom közös megegyezéssel hízik, én adom az étrendet. A reggeli a következő lenne: 3 toast kenyér (a kicsi lidls) pirítós, közepesen megkenve mogyoróvajjal, rá 1,5 banán karikázva, meg mellé magába a fél. A kávéja egy kocka cukorral, 100 ml tejjel, 30ml tejszínnel.
Arra panaszkodik, hogy sok a mennyiség, és nem bírja megenni. Ez tényleg teljesíthetetlen egy férfi számára?
2023. márc. 13. 20:36
1/3 anonim válasza:
Én ettől a mennyiségtől éhes maradnék :D 18/L
4-5 szelet kenyér az alap ráadásul kövér se vagyok. 162 cm és 50 kg :D
2/3 anonim válasza:
Neki sok. Én reggel nem szoktam enni. Utána pedig sokkal többet mint mások. Amúgy neked barátod van vagy kisfiad hogy etetni kell?
3/3 anonim válasza:
2-es, nem ez az etetésfétises hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!