Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnám visszacsinalni...

Hogyan tudnám visszacsinalni ezt, hogy olyan legyen a súlyom mint előtte?

Figyelt kérdés
172 cm magas lány vagyok, 50 kg voltam. Szeptembertől decemberig volt egy olyan idoszakom hogy koplaltam. Amit mostanra nagyon bánok, és utólag belattam hogy az 50 kg teljesen jó volt. Mielőtt még abbahagytam az egeszet, előtte volt a legdurvabb rész: 5 napon keresztül egyáltalán nem ettem. Azóta miután ez történt szerencsére elkezdtem enni, és már egy olyan napot se csináltam hogy nem ettem (esetleg még az utána lévő egy két hétben elofordult elvétve hogy csináltam ilyen 1 napos koplalasokat, de az utóbbi hónapokban teljesen lealltam vele). Azóta azonban hiába eszek normálisan, sőt még néha túl sokat is sikerül, még ha tényleg rendes adagot is eszek nem ilyen extrém nagyokat akkor is folyamatosan növekszik a súlyom. A ma reggeli meresem szerint 55.1 kg vagyok. Hogyan tudnám leallitani ezt a folyamatot anélkül hogy megint elkezdjek koplalni? Újra vissza szeretném kapni az akkori 50 kg-os testem. Mit tegyek hogy ne hizzak tovább? Csak az a választásom maradt hogy megint elkezdek koplalni?
2023. márc. 13. 05:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kéedező, testképzavaros vagy, mert a 172 cm-hez az 50 kg NAGYON KEVÉS.

Valójában egy gebe vagy, de ezt nem rosszindulatból mondom.

Ehhez a testmagassághoz még 60 kg sem lenne sok. Még akkor is vékonynak számítanál, de akkor ez már dícséret lenne. Akkor karcsú lennél.

2023. márc. 25. 13:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Hagyom inkább az egészet, amugyis stagnalok egy ideje 53-54 között. Jó lesz ez így.
2023. márc. 25. 13:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Okos döntés.
2023. márc. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!