Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnám visszacsinalni...

Hogyan tudnám visszacsinalni ezt, hogy olyan legyen a súlyom mint előtte?

Figyelt kérdés
172 cm magas lány vagyok, 50 kg voltam. Szeptembertől decemberig volt egy olyan idoszakom hogy koplaltam. Amit mostanra nagyon bánok, és utólag belattam hogy az 50 kg teljesen jó volt. Mielőtt még abbahagytam az egeszet, előtte volt a legdurvabb rész: 5 napon keresztül egyáltalán nem ettem. Azóta miután ez történt szerencsére elkezdtem enni, és már egy olyan napot se csináltam hogy nem ettem (esetleg még az utána lévő egy két hétben elofordult elvétve hogy csináltam ilyen 1 napos koplalasokat, de az utóbbi hónapokban teljesen lealltam vele). Azóta azonban hiába eszek normálisan, sőt még néha túl sokat is sikerül, még ha tényleg rendes adagot is eszek nem ilyen extrém nagyokat akkor is folyamatosan növekszik a súlyom. A ma reggeli meresem szerint 55.1 kg vagyok. Hogyan tudnám leallitani ezt a folyamatot anélkül hogy megint elkezdjek koplalni? Újra vissza szeretném kapni az akkori 50 kg-os testem. Mit tegyek hogy ne hizzak tovább? Csak az a választásom maradt hogy megint elkezdek koplalni?
2023. márc. 13. 05:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Kevesebb kalória, több sport, és meg is vagy.
2023. márc. 13. 06:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Anorexiás vagy sajnos. Hullámzó időszakokkal.
2023. márc. 13. 06:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
172 cm-vel az 50 kg nagyon kevés. Hány éves vagy? Mit látsz a tükörben? Nekem ennyi cm-vel 56-58 volt a sportsúlyom ,és vékony voltam, Voltam anorexiás is huszonévesen 172 cm 46 kg, épp hogy "megúsztam" Ne csináld ezt magaddal,
2023. márc. 13. 06:36
 4/13 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, ha tényleg anorexiás vagy, sajnálom amit írtam, mert akkor ez az egész tényleg nem ennyire egyszerű mint írtam, viszont ha csak az egyszerű fogyásra törekedsz, akkor tökéletes. Sok sikert neked:)
2023. márc. 13. 08:08
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy anorexiás vagyok e mert mar nem szeretnék koplalni. De lehet hogy kiprobalom az etvagycsokkento teát aztán ha az sem válik be megint elkezdek koplalni. Elfogadhatatlan ahogy most kinézek mit nem adnék érte hogy megint 50 kg legyek😭

17 éves leszek hamarosan. Elég változó hogy hogyan látom magam, hol vastagnak hol vekonynak látom egyes testrészeimet. De volt már olyanra is pelda hogy elkezdtem egy kicsit mozogni aztán elmentem a tükör előtt és kisebbnek kezdtem el látni a combjaimat. Aztán rá 10 percre ettem egy kis db almát utána egyből nagyon nagynak láttam a combjaimat. És ez nem vicc. Amikor 50 kg-rol fogyni kezdtem én is 46 kg-ra fogytam le mindig, az volt a legalacsonyabb súlyom. Azonban ezt sosem tudtam megtartani, amint elertem utána egyből falastohamaim lettek és visszaettem magam 50-re.

Köszönöm, még meglatom mi lesz.

2023. márc. 13. 15:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Anorexiás vagy, ugyanis rettegsz a hízástól, és kórosan alacsony testsúlynál is kattogsz egy nyomorult kilón.

Neked minimum 54-56 kilónak kellene lenned, nem 50-nek.

2023. márc. 16. 15:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Na, az 55 kiló már közelít a normálishoz.
2023. márc. 16. 15:23
 8/13 A kérdező kommentje:
A jóhír az, hogy megint elkezdtem fogyókúrázni, 1 kg már lement.
2023. márc. 16. 15:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Az klasz nem ettél 2 napi egy almát sem? GreAT. 172 cm- : tovább Jó utat a kórházhoz
2023. márc. 18. 13:47
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 tessék? 1000 kaloria körül eszek, és egészséges dolgokat, így lassabban fogyok de fogyok
2023. márc. 18. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!