Hogyan tudnám visszacsinalni ezt, hogy olyan legyen a súlyom mint előtte?
Nem tudom hogy anorexiás vagyok e mert mar nem szeretnék koplalni. De lehet hogy kiprobalom az etvagycsokkento teát aztán ha az sem válik be megint elkezdek koplalni. Elfogadhatatlan ahogy most kinézek mit nem adnék érte hogy megint 50 kg legyek😭
17 éves leszek hamarosan. Elég változó hogy hogyan látom magam, hol vastagnak hol vekonynak látom egyes testrészeimet. De volt már olyanra is pelda hogy elkezdtem egy kicsit mozogni aztán elmentem a tükör előtt és kisebbnek kezdtem el látni a combjaimat. Aztán rá 10 percre ettem egy kis db almát utána egyből nagyon nagynak láttam a combjaimat. És ez nem vicc. Amikor 50 kg-rol fogyni kezdtem én is 46 kg-ra fogytam le mindig, az volt a legalacsonyabb súlyom. Azonban ezt sosem tudtam megtartani, amint elertem utána egyből falastohamaim lettek és visszaettem magam 50-re.
Köszönöm, még meglatom mi lesz.
Anorexiás vagy, ugyanis rettegsz a hízástól, és kórosan alacsony testsúlynál is kattogsz egy nyomorult kilón.
Neked minimum 54-56 kilónak kellene lenned, nem 50-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!