Mi az oka annak hogy ennyi kövér ember van Magyarországon?
Nemtudom miért van ennyire kiemelve Magyarország, az átlag német jóval nagyobb darab. Bejártam Németországot, és ezt biztosan kijelenthetem. Például az ottani méretezésű ruhák jóval nagyobbak a hazainál.
Angliáról nem is beszélve… a britek aztán tényleg el vannak hízva, az ottani cukros müzli tejjel és cukorral kaliberű reggelihez képest a bundáskenyér vagy szalonnás tojás sokkal jobb inzulinválasz szempontjából.
Persze a svájciaknál,olaszoknál jobban el vagyunk hízva átlagban, de nem gyakori az ilyen 2-300kg,mint nyugaton…
Nem hinnèm hogy a jólèt! Inkább a sok rossz minősègű kaja!
3 kenyèr 1 szelet parizerrel meg ilyesmi.
Ès a mozgás hiánya.
Van aki napi 12-órában ülő munkát vègez ès stressz oldásnak is csak állandóan nyomatja be az olcsó szènhidrátokat. (ropi keksz)
Vagyis ilyen egyoldalú táplálkozás ,aminek semmi köze a jólèthez vagy a gazdagsághoz.
"Olcsó tèsztán ès nokedlin is el lehet hízni csak sokat kell enni belőle.
#11: Egy előző munkahelyemen dolgoztam pár napot egyszer a német anyacégnél, de én ott nem láttam elhízott embert, pedig a munkahelyi kantinban, ahol ebédeltek, a bajor-konyha éreztette hatását (pörkölt, kolbászgulyás, galuska, persze voltak könnyebb fogások is).
A germán népek átlagban eleve magasabbak, azért látni az itteni angol bálás turikban annyi 45-ös cipőt...
#12:
Azért a jóléthez is van valami köze, amennyiben többet költhet az ember kajára.
Gondolom, hogy onnan veszed ezt az ostobaságot, hogy azt nézed. Én nem. És nem velem kell vitatkoznod. Koncentrálj a kérdésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!