Mit tehetek azért hogy ne legyen MINDEN NAP székletem?
Teljesen normális. Én napi 2x is megyek vécére. Szerintem ez jó dolog. Sokaknak van szorulásuk, ők ezt irigyelnék.
Ha mégsem akarsz vécézni, ahhoz vagy olyat kell enned, ami megfogja a hasad, pl. Széntabletta, étcsoki, vagy lényegesen kevesebbet enni és akkor lassul az anyagcsere.
De szerintem egyik sem egészséges hosszú távon. Nem jó ötlet.
10: nem szerintünk nem probléma, hanem egy 5 másodperces Google keresés alapján is láthatod, hogy ez azon kevés dolog közé tartozik, amiben kb. minden eü szakember egyetért. Örülj neki, hogy egészséges a székleted, milliók tudnának ölni azért, hogy mindennap legyen székletük, vagy épp ellenkezőleg, naponta csak egyszer legyen.
Én meg attól borulok ki, amikor egy nap kimarad, mert nem jó a közérzetem. Fáj, puffadok, görcsölök - az a tuti, amikor egy kis szélgörccsel társul, és szó szerint haldoklok, olyan szr.
Örülj neki - meg mit "kell vele foglalkozni"? Bemész, elintézed, kijössz, két perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!