Az állandó éjszakai munka okozhat elhízást, illetve, ha igen, akkor miért?
Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 16:39
1/7 anonim válasza:
Az konkrétan nem, de ha emiatt teljesen felborul az étkezésed (más időpontban, nincs rá idő úgyhogy kevésszer eszel sokat, éjszaka eszel stb) az igen.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mert a kaját, ha nehezen is, de szeretném szabályozni, de az éjszakai munka többlet jövedelmére szükségem van. Nem állítom, hogy könnyű.
2023. febr. 27. 19:47
4/7 anonim válasza:
Nem. 7 évig dolgoztam csak éjszaka és egy ropi voltam. Aztán évekkel később kezdtem elhizni.
5/7 anonim válasza:
Az élőlények az évmilliók alatt sötét-világos ütemes váltakozásához szoktak. Ennek felborulása okozhat problémákat, akár hízást is. A villany feltalálása óta eltelt rövid idő nem elég az alkalmazkodáshoz. Pár százezer év alatt biztos kialakulna egy olyan embertípus, akinél már nem jelentene problémát az éjszakai műszak.
6/7 anonim válasza:
Sajnos nem, pedig én szívesen híznék. Hiába vagy fent éjszaka, a szervezeted nem szokta meg, hogy akkor eszel, ezért nem is tudnál sokat enni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos el vagyok hízva.
2023. ápr. 3. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!