A modern orvostudomány, dietetika összeesküdik ellenünk és a lobbi hajtja és azt akarják hogy betegek legyünk, amikor egészségtelen élelmiszereket ajánlja, olyanokat mint felvágottak, húsok vagy mégsem olyan veszélyesek ezek az élelmiszerek?
Kedves előző, én nem az élelmiszer-biztonságot tagadom, és az orvostudományi kutatások fontosságát is elismerem. Én már több ilyen váltást megértem, amikor valami ki volt kiáltva veszélyes, valamilyen betegséget okozó élelmiszernek. Vaj, tojás, tej, vörös húsok, én ezekre emlékszem, rendre ki voltak kiáltva egészségre veszélyes élelmiszernek. Eltelt néhány év, és újra rájöttek a régi igazságra, hogy a vegyes táplálkozás a nyerő, és nem kell kirekeszteni belőle különböző élelmiszereket. Én már belefáradtam ezekbe a dolgokba.
Olvastam erről egy karikatúrát, aminek a végére a főhős azt szűrte le, hogy az élelmiszerek egészségtelenek, így specializálta magát a papírra.
De ez egyszeruen nincs igy.a tejtermekek nem emberi fogyasztasra valok. Ha egy csecsemonek pl boci tejet adsz akkor laktozerzekeny lesz. Szigoruan tilos adni. Egy csomo problemat okoz akar lappango tunetkent felnotteknek. Egy jo kaja utan elalmosodnak, lagy a szeklet..de nem foglalkoznak vele mert majd isznak egy kavet vagy elmennek mosdoba es poenkodnak mekkorat szekeltek.
A voros hus a legnehezebben emesztheto feherje a kazein mellett.
Ez egy komplex temakor. Nyilvan neha belefer. De az emberek nem valtozatosan esznek. A valtozatos etoezeshe nem fer bele a napi rendszeresseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!