Véletlenül romlott ivójoghurtot ittam, mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Nemrég meg akartam inni egy epres ivójoghurtot, de fura mellékíze volt. Gondoltam, csak képzelődöm, mert nem volt nagyon erős mellékíze. Letoltam a felét, mikor úgy döntöttem, hogy nem erőltetem ezt magamba, mert kezdett körvonalazódni, hogy de, ez igenis mellékíz.
Kiöntöttem a wc-be, és ekkor olyan durván büdös, erjedt, rohadt szag terült szét, hogy majdnem hánytam a szagtól. A flakonból is ömlött a szag.
Na, én ennek ittam meg a felét. Mire számíthatok?
2023. febr. 19. 11:15
1/3 anonim válasza:
Gyomorrontásod lesz. Lehet, hogy hányni fogsz, fosni, kiszáradsz, belázasodsz, stb. Az is lehet, hogy kis hasfájással megúszod. Hmm.
2/3 A kérdező kommentje:
Basszus, szép kilátások.
2023. febr. 19. 11:21
3/3 anonim válasza:
Romlott tejtermék esetén kiadós fosás az, ami várható. Nagyon kellemetlen lesz, és sűrűn kell rohangálnod majd a vécére, de az esetek többségében már másnapra elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!