Ma kaptam Tibeti gombát! Megmagyaráznátok?
Figyelt kérdés
Azonnal utánanéztem a neten:
Itt azt olvastam, hogy nem szabad friss házi tejet önteni rá!
Akkor mit tegyek? Forraljam fel, vagy tartsam egy ideig a tejet hűtőben?
2010. okt. 4. 21:50
2/5 A kérdező kommentje:
A linkben elolvashatod!
2010. okt. 5. 06:47
3/5 anonim 



válasza:





most kefir, joghurt vagy aludttej? ;)
4/5 anonim 



válasza:





Eredetileg a nyers tejet öntik rá, pl. gondolom, Tibetben is...
De a házi tejet manapság fogyasztás előtt felforralják, majd lehűtik, és úgy öntik rá. Én is így csinálnám, ha házi tejem lenne.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Negyedik napja fogyasztom. Rájöttem, hogy ha kb.18-20 óra múlva szűröm le, akkor nagyon finom! Ha kicsit tovább hagyom erjedni, akkor kezd savanyodni!
Nagyon finom, még a legdrágább szupermarketekben sem lehet (hasonlót sem) kapni! Keleti-határ közelében lakók! Szívesen adok (nem eladok!) a gombából!Következő "szüret" kb. október 25 (+-2 nap). E-mail küldés engedélyezve.
2010. okt. 8. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!