Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ma kaptam Tibeti gombát!...

Ma kaptam Tibeti gombát! Megmagyaráznátok?

Figyelt kérdés

Azonnal utánanéztem a neten:

[link]

Itt azt olvastam, hogy nem szabad friss házi tejet önteni rá!

Akkor mit tegyek? Forraljam fel, vagy tartsam egy ideig a tejet hűtőben?


2010. okt. 4. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
mire jó ez?
2010. okt. 5. 01:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
A linkben elolvashatod!
2010. okt. 5. 06:47
 3/5 anonim ***** válasza:
most kefir, joghurt vagy aludttej? ;)
2010. okt. 5. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Eredetileg a nyers tejet öntik rá, pl. gondolom, Tibetben is...

De a házi tejet manapság fogyasztás előtt felforralják, majd lehűtik, és úgy öntik rá. Én is így csinálnám, ha házi tejem lenne.

2010. okt. 5. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Negyedik napja fogyasztom. Rájöttem, hogy ha kb.18-20 óra múlva szűröm le, akkor nagyon finom! Ha kicsit tovább hagyom erjedni, akkor kezd savanyodni!

Nagyon finom, még a legdrágább szupermarketekben sem lehet (hasonlót sem) kapni! Keleti-határ közelében lakók! Szívesen adok (nem eladok!) a gombából!Következő "szüret" kb. október 25 (+-2 nap). E-mail küldés engedélyezve.

2010. okt. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!