Emma6 kérdése:
Szerintetek dagadt vagyok??
Figyelt kérdés
152cm vagyok és 40kg. Ez normális????
A bordáim kint vannak de szerintem nagy a hasam😥 tesiórákon végig be van húzva a hasam. Egyébként sportolok (műkorcsolyázok) ha ez számít valamit ( meg otthon folyton tornázok, tudok spárgázni, flikkezni, cigánykerekezni, hidazni, kézenállni) Jó a 152cm-hez a 40kg??
2023. febr. 12. 08:31
11/17 anonim válasza:
Én 155cm vagyok és 42kiló. Vagy 41 ez a kettö között mozgok... és eszek napi szinten amenyit tudok. Az a baj hogy nagyon keveset tudok enni egyáltalán nem érzem azt hogy éhes vagyok. Már voltunk orvosnál az orvos azt mondta ninvs semmi bajom majd meg jön magátol az étvágyam.
12/17 anonim válasza:
Tökéletes. 152 cm-hez 42 kg lenne az ideális. 10-et le kell vonni a 100-on felüli számból nőknél. Fiúknál nem.
13/17 anonim válasza:
Köszönöm 12-ezt én is így gondolom meg is mutatom apának hogy ezt írtad hogy abba hadja a nyaggatásom álandóan azt hallgatom hogy milyen sovány vagyok.
14/17 Senior Séf válasza:
Be nagyon menj lejjebb, ha nem akarsz hamarosan nőgyógyászati kérdésekkel abajgatni minket.
15/17 anonim válasza:
Nem fogok lejjeb menni. Majd ha nővé válok majd szólok anyának 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Nem dogom ide ki írni.... bíztos vannak 30évesek akik ki írjál a nőgyógyászati gondjaikat de en ettől még messz állok 😅😅😅😅
16/17 Ozabolcs válasza:
Evés közben jön meg az étvágy
17/17 anonim válasza:
Felülről nagyobbnak látszik, mint ha más néz téged. Nem érdemes ezen rágódni, sportolni kell, hasra picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!