Kb. ez az étrend így jó lesz?
Háttérsztori:
Szóval észrevettem hogy egyre rosszabbul érzem magam. Elviselhetetlen fejfájások napi szinten, vércukor meg vérnyomás ingadozása, stb. Kb. húst ettem hússal, ezért kíváncsiságból megnéztem a makróimat egy átlagos napon. Jól sejtettem, a normál zsírnak majdnem a dupláját ettem. Így elhatároztam tegnap hogy változtatok az étrendemen, és flexivegetáriánus leszek, egyedül halat/tengeri herkentyűket és szárnyasokat engedek meg magamnak akkor is. Meg a húst is csak közvetlenül kerülöm, tehát ha mondjuk van a levesben, akkor csak egyszerűen úgy szedek hogy ne legyen benne,
mert ennek tényleg csak egészségügyi okai vannak. Gondoltam tartok egy teszt-napot, hogy megnézzem segít-e;
Reggeli:
-Egy banán félbevágva, megkenve kb. 4 tk. mogyoróvajjal, tetejére egy-egy csipet zabpehely, chia mag, lenmagpehely.+Egy marék áfonya.
-Egy kisebb (kb. narancs méretű) grapefruit fele, és egy mandarin.
Snack:
1 szelet Merci étcsoki, 2db tengeri sós grissini
Ebéd:
-Húsleves leve (bele egy db. répa, egy fél karalábé, egy kis karfiol)
-Kb. 2 lapos szedőkanál bulgur, 1 szedőkanál rizi-bizi. Mellé egy kb. fél kígyóuborka, 2 nagy darab hónapos retek, egy közepes paradicsom. Ezt egy tányérba szépen elrendezve, ráöntöttem 1/4-ed üveg francia salátaöntetet, és egy kis remuládot.
-Desszertnek egy kis fürt rosé szőlő, egy fél doboz (kb. 62 gramm) áfonya, és pár darab málna.
Vacsora:
-Egy szelet natúr cs.mell egy tk. magvas bagett kb. harmadában+remulád meg uborka.
Eredmény:
-Ma kicsattantam az energiától. (kb. egy éve krónikus fáradtsággal küzdök.)
-Nem jöttek elő látászavarok.
-Szem-és fejfájásnak nyoma sem volt.
-A v.c. értékeim:📉📉
-A magas vérnyomás tünetei kicsit sem voltak jelen.
-Nem tikkelt a szemem😹
-Semmi gyomorgörcsöm nem volt.
Ez az étrend így rendben van, ha egyébként hosszú hónapok után teljesen jól vagyok végre?
16/F
Kalóriában az 1000-et sem éred el, de nem gáz.
Ennyitől én éhen halnék - kezdve ott, hogy mi a francért felezgeted a banánt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!