Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy nem híznak el?

Hogy nem híznak el?

Figyelt kérdés
Tudjátok, vannak ezek a kóreai, kínai, japán evős videók, amikor a lányok benyomnak egy egész tortát egyszerre, de folyamatosan, minden videóban. Ezek az emberek hogy nem híznak el? Csupa cukrot, édesseget esznek korlátlan mennyiségben, hogy nincs se túlsúlyuk se diabéteszük? Komolyan érdekel, számomra ez hihetetlen.

2023. jan. 28. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Utána kihányja a kaját.
2023. jan. 28. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. a nagyrészük nem nyeli le, csak azokat szépen megvágják

2. utána kihányja, vagy hashajtót használ

3. ezeket 3-4 naponta veszik fel, és akad aki az előtte lévő két napban fastol (vagy csak vizet iszik, hogy a gyomra kitáguljon, de kalória ne legyen benne)

Csodás étkezési zavaros egyébként az összes - csak erről nem beszélnek.

Pl nézd meg Nicocadot, ő van vagy... 130 kiló (hagyjuk, hogy egy hisztis idióta), de 5-6 éve még tök normális súlyban volt. Ő TÉNYLEG megesz mindent - ezek az egyéb mukbangosok utána megszabadulnak tőle.

2023. jan. 29. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

És hogyha azt nézem, hogy nekem a HETI összebevitelem 14000 kalória (kevesebb kicsit, de így könnyebb számolni) - de minden nap értelmesen eszem ÉS nem hízok.

Ők ugyanezt a 14000 kalóriát mondjuk a két mukbang alatt viszik be, ők sem fognak hízni, főleg, hogy utána valahogyan ki is adják magukból.

2023. jan. 29. 12:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Most már értem, teljesen logikus. Köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 29. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, egyébként meg lehet enni ekkora mennyiségű ételt, pl a versenyevők, de ők sem minden nap, és ez teljesen tönkreteszi a gyomor-bélrendszert.
2023. jan. 30. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocs 2-3 voltam
2023. jan. 30. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:
De mi a jó az ilyen videók nézésében???!
2023. szept. 27. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!