Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Két hónap alatt mennyit tud...

Két hónap alatt mennyit tud hízni egy lány ? ( fontos nagyon)

Figyelt kérdés

20 éves vagyok jelenleg 45 kiló és minimum 6 kilót szeretnék hízni két hónap alatt

Ez lehetséges ?

Javasolhattok hizlalót vagy étvágyadó gyógyszert vitamint esetleg kajákat

Jelenlegi kalóriabevitel 1000-1500 között mozog

2023. jan. 28. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Huhh hát nem is tudom, ahhoz, hogy összejöjjön a 6 kiló, ahhoz jóval többet kell enned, mint 1000-1500 kalória.. Ahogy túl gyorsan fogyni sem jó, úgy túl gyorsan hízni sem. Fokozatosan kéne növelni a kalóriabevitelt. Szerintem ahhoz, hogy hízz fél kilót hetente, egy 2000 kalória kéne azért, habár magasságot nem írtál. A 6 kilóhoz nagyon sokat kéne enned ehhez képest, szerintem nem fog sikerülni ilyen nagyra emelni a kalóriabeviteled ilyen rövid idő alatt. Amúgy meg egyél magvakat. Egy tálba bele napraforgómag, mandula, mogyoró, tökmag, kesudió, mogyoró, stb, és egyed. Nagyon nagy a kalóriatartalmuk.
2023. jan. 28. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Rossz kategória.
2023. jan. 28. 12:49
 3/6 anonim válasza:
35%
Én egyszer hízókúrán voltam , 42 kilóval kezdtem és kB 2 hónap alatt 5-6 kilót sikerült magamra szednem. Lényeg hogy jó sokszor egyél. Pl én reggelire tepertőt ettem kenyérrel, zöldségekkel kólával, edzettem egy kicsit aztán megittam egy fehérje turmixot, nagyon sok olajos magvat ettem és zsíros ételeket , rizst, csirkét. Csokit és chipset.. nap végén számoltam össze, így sikerült kB 3300 kalóriát bevinnem a 2500 helyett.
2023. jan. 28. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Minimum 3000 kalória kell heti 8-900 kg hízáshoz.

1000 az masszív koplalás, 1500 meg egy ülő tevékenységet végző nő normális adagja.

2023. jan. 29. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es vagyok 8-900 GRAMM
2023. jan. 29. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nyárig szeretnék elérni +5 kg-ot. Az reális kb.

Kalóriát kell számítani továbbra is. Ki kell számolnod az alapszükségleted, erre vannak már online kalkulátorok is. Nekem pl 1400 kalória ülő munkával napi tevékenységekkel.

Ezen szintet tartok csak magyarul, ami esetemben 155 centimhez a 40 kilóm. Az ideális súlyra hajtok, az alapból mindig vékony alakomból lefogytam egyetem alatt..

Szóval: ha napi 3-400-al megnöveled az alapszükségleted, úgy fel tudsz szedni kb heti fél kilót. De ha gyors az anyagcseréd, egy 0.3-mat akkor is. Nagyon fontos ez a plusz pár száz kalória! Többel ne növeld eleinte hetekig.

Én megfigyeltem, hogy 1300-1500-at ettem átlagosan, ami baromi kevés hízáshoz, most 1800-2000-re törekszem. Mikor hogy megy a kettő között. Emellett meg mozgok is, semmi kardió, erőnléti edzést csinálok (súlyokkal).

Így a záróvizsgám óta (3 hét alatt) látható a mérlegen a változás, nem sok, de van. Alkatra meg nagyon látszik, hogy izmosodom.

Ez türelem játék, kitartás kell hozzá, nem lesz mindig ugyanolyan ütemben és gyorsan változás. Hajrá!

2023. febr. 12. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!