Hogyan kezelhető az emésztési problémám?
Szerintem azért fingasz sokat, mert túl sokat pumpálnak téged hátulról ;)
És sok levegő kerül be az ånusz varånuszodba ;)
Biztos végig sggszag van a házatokban xD
*Ez vagy te :*
mit számít?
csak debil, kőkorszaki gondolkodású személyeket zavar, hogy felnőtt emberek mit csinálnak a hálószobában konszenzuális módon.
láthatólag, te ilyen vagy.
de az is lehet csak irigyled a homikat, mert ilyen fogyi emberként kétlem, hogy sikeres lennél az ismerkedésben.
nem tudom észrevetted-e saját magadnak osztottad a homi kártyát xD ezt így kijátszani, ebben a formában nagyon cringe.
engem aztán nem érdekel hogy milyen gendersemleges 7 nemű kopasz ufó-fóka vagy és hogy téged milyen kilencvenegyedik queer femfluid asszex farkaslány humpákol és pumpálja beléd a levegőt... vannak a homiknál cifrább lények is, ez már elavult adu.
a lényegen nem változtat, hogy a házatokban végig sggszag van, mind1 hogy a lukadat minek hívod xD
Nehéz lehet agy helyett, kulával a koponyádban élni.
1. Homoszexuálisnak lenni nem kellemetlen, így ezt sértésként használni szimpla primitívség.
2. Az anális szex, történjen nővel vagy férfivel, a megfelelő előkészület esetén nem jár "segg szaggal". A szellemi képességeidet elnézve vagy szűz vagy, vagy nagyon ocsmány nőket reszelsz csak. Így ezt nem tudhatod.
Felmondtad a leckét kis tacskó...
Vagyis... inkább széllel bélelt fókamadár xD
Hiába magyarázol a homikról és próbálsz általánosítani, attól még sggszag van a házatokban xD
(Ja és valaki rendre fel szokott pumpálni c: )
Szellőztess babám, szellőztess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!