Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízás közben puffadás?

Hízás közben puffadás?

Figyelt kérdés

Elkezdtem eszegetni, hogy sokat hízzak, mert alultáplált vagyok eléggé, és külsőre is úgy nézek ki, mint aki éhezik.

Viszonban amióta eszek, rengeteget puffadok.

A suliban szoktam megenni 4 db szendvicset, meg néha veszek 10dkg grissinit.

Viszont laktózérzékeny is vagyok, laktáz enzimet pedig nem szedek.

A vaj miatt puffadnék, vagy ez normális így hízás alatt? Vagy miért lenne?

16/L , 177cm-48 kg (már 52kg^_^)

2023. jan. 12. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Majd a szervbezeted elkezd emésztő enzimet termelni azokhoz a kajákhoz, amik eddig nem voltak az étlapon.
2023. jan. 12. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :))
2023. jan. 12. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Normális, én a gyógyulásom alatt (nekem muszáj volt, mert anorexiás voltam) rengetegszer puffadtam, és néha még most is, pedig már több, mint egy éve normális a súlyom és normálisan is eszem.

A puffadás viszont random megmaradt - de még egészséges emberek is puffadnak bizonyos ételektől.

Plusz ha laktózérzékeny vagy, akkor az is okozza - és jó lenne kerülni a laktózt, mert egyszer már nem csak puffani fogsz, hanem olyan görcsös hasmenésed lesz, hogy azt hiszed, belepusztulsz. :(

2023. jan. 13. 11:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! <3
2023. jan. 13. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!