Hogyan tudnék fogyni gyorsan?
Alapvetően vékonyabb típusú vagyok, de a szünetben nagyon eleresztettem magamat és hát igen... Nem lett drasztikus a változás, meg minden, de szeretnék megszabadulni a felesleges zsíroktól... Nem szeretnék bogyózni, nincsen időm különösebb edzéstervre se és miután fiatal vagyok, fejlődő szervezet stb. és a diéta eleve nem old meg semmit, attól is viszolyognék. Tudtok ajánlani egész gyors, egyszerű, könnyed módot a fogyásra? Köszönöm a válaszokat! :)
(Tudom, hogy nincs varázsige rá, de hogy valami egyszerű megoldást, amit hullafáradtan, a rohanós mindennapjaimba is be tudok iktatni...)
Gyakorlatilag az összes lehetőséget kizártad.
Ha változást szeretnél, akkor változtatni kell.
Olyan nincs hogy nem teszel érte semmit, de mégis fogysz.
Nekem igy sikerult majustol augusztus vegeig 16 kilo zsirtol megszabadulnom: hozzavalok: zold szinu zoldsegek, egeszseges olajok, feherje. No carb.
Hajnali 4-6 kozott lekocogtam aerob, baby tempoban 12-15 ezer lepest. Minden nap. Ha nem volt idom erre sem, akkor ejjel, pl ejjel 11 es 2 kozott. Maskor nem volt idom ugyanis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!