Hogyan tudok gyorsan, látványosan fogyni, anélkül hogy tönkretenném magam?
Egy olyan helyzet állt fel, hogy eléggé egyedul erzem magam es elkezdtem ismerkedni, de mivel nincs onbizalmam a sulyom es a kinezetem miatt
igy csak sikertelen probalkozasaim voltak az elmult idoben. Soha sem voltam kis darab, de az elmult 4 évben nagyon elengedtem magam. Sokat nőttem igy látszatra nem sok minden változott, viszont 40kg-ot híztam (így vagyok jelenleg 140kg) Illetve a melleim is rendellenesen nagyok már kicsi korom ota. Minden orvos letudta annyival hogy genetika. De én ugy erzem hogy tudnek valtoztatni csak nem tudom hogyan. Kondizni jártam 3 évig, kissebb-nagyobb megszakitasokkal, de latszatra az sem adott semmit.
Általában karra, hátra, vállra és mellre edzettem a legtöbbet.
Minden másnap jártam, alkalmanként 3-4 óra hosszákat.
20/F ~198cm 140kg
Egy étrendet, tanácsokat, edzéstervet nagyon szivesen fogadnék.
Étrendkiegészítők, zsírégetők off!
Szia, en csak altalanossagban tudom ajanlani, hogy a lisztet, cukrot es a tejtermekeket teljesen hagyd el.
Glutenmentesen fozz es suss.
Ha teljesen elhagyod a cukrot,glutent, meg par egyeb dolgot, akkor 3 honap alatt mozgassal nagyon latvanyos eredmenyeid lesznek.
A kondibgan valoszinu h nem pontosan csinaltad a gyakorlatokat, nem volt jo a sulyok merete, se nem az ismetles szamok na meg az etkezesed. Etkezes-mozgas 70/30 aranyban szamit.
Rengeteg honlap van, ahol idealis testsulyt lehet kiszamolni es ad minta etrendet is. Nem kell hozza kondi, otthon tudsz tornazni,gyakorlatokat csinalni.Youtube tele van videokkal.
Szia én ezt az oldalt használom, nekem nagyon nagy segítség
továbbá mellette minden nap szóbabiciklizek egy órát mert ilyenkor kimenni hideg van, konditermek ügye bezártak...egyébként közben filmet nézek szóval nem unalmas
heti 1.5kg fogyást simán ellehet érni.. tehát 2 hónap alatt kb 12kiló.. a nyárra nem lessz bomba alakod de ezt nem is egy nagyon gyors folyamat, csak nem szabad feladni
én 2 hete csinálom és 2 kilót fogytam vele (karácsonyi időszakban nem tudtam megálni hogy ne egyek valamit ezért ennyit :) SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!