Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudnék hízni? 172 cm...

Hogy tudnék hízni? 172 cm magas és 60 kg vagyok 25f

Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyed a pizzát, hamburgert, mindenféle főtt ételt, csokikat táblaszámra, Hellt literszámra, reggel péksütik tömkelege. Én is ezt és csúda jó. A sok hülyén meg röhögök, hogy eszik a salátát meg a magokat, mert betegek. 😂
2023. jan. 9. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem inkább örülj neki, hogy ilyen vagy, mert ebből az alapból sokkal könnyebben tudsz egy nagyon szép szálkás testet felépíteni, ami a csajok álma, mintha zsíros lennél…

Egyébként én is hasonló alkat vagyok, 173 cm, 62.5 kg… Ennek ellenére azért van minimális zsír rajtam, ami még le is mehetne (pl. arcomon, nyak amin meg kis úszógumi is), de az edzőteremben is mondták sokan hogy ez nagyon jó alkat az edzés elkezdéséhez és hamar lesz sikerélményem… Nekem speciel van egy gerinc betegségem ami miatt nem tudok sokféle gyakorlatot csinálni, ezért mégis csak elég lassan haladok, de ez most lényegtelen….

A lényeg, hogy semmi értelme hízni, dagadni, stb. izmosodj (egy ponton ehhez persze tömegelni kell).

2023. jan. 9. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó az mentálisan beteg.
2023. jan. 9. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha pedig mindenképpen hízni szeretnél, akkor egy mód van: vigyél be több kalóriát mint eddig.
2023. jan. 9. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Természetesen én sem akarok elhízni,csak szeretnék kicsit felszedni magamra. Egyébként izmos vagyok a munkámból adodóan. Ezért lenne ugye jó felszedni kilókat mert abból tudnék dolgozni hogy még izmosabb legyek
2023. jan. 9. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
#3. Nem vagy anorexiás, ha erre gondolsz, de nem vagyunk egyformák… Rajtam ilyen súly mellett is van zsír felesleg, gondolom könnyűek a csontjaim.
2023. jan. 9. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

#5.

Munkától ténylegesen izmos nem leszel, ez egy legenda… Erős lehetsz, de látszódni nem nagyon fog.

Én sem vagyok izomdiszmorfia (sem) a kétlábon járó fonottkalácsoktól rosszul vagyok, de egy nőnek szexi férfi testet nem lehet csak munkával elérni…

Én valami ilyen testre törekszem (170X centi magas a srác ezért ilyesmi a reális, Chris Hamesworth vagy Cavill alkatom sosem lesz)

[link]

De jelenleg ettől messze vagyok.

2023. jan. 9. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!