Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízórúra miatt faj hat a hasam?

Hízórúra miatt faj hat a hasam?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

25/N

46kg vagyok.

Eldöntöttem hizni szeretnék sajnos mentálisan nem voltam rendben gyomorideg stb..

És most 2-3napja megeszem a dupla kaloriat minden nap,ha kivanom ha nem,mivel kórosan sovany vagyok. 165cm

Vervetelem ilyenek rendben

Egy a baj. Faj a gyomorszajam. Úgy érzem savas a gyomrom vagy nem is tudom ezt hogy kifejezni. Savlekoto után csökken

Amíg meg nem szólok ezt a kaloria bevitelt addig ez így lesz vajon ?

2023. jan. 6. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fokozatosan kellene inkább növelni a kalóriát és nem egyik napról a másikra duplázni. Ha így fáj a hasad, én a helyedben visszább vennék egy olyan szintre, amit kellemetlenségek nélkül megtudsz enni és onnan növelném hétről hétre az adagot, amíg el nem éred a kívánt mennyiséget. Annak semmi értelme, hogy most meg rosszul vagy, ez csak rontja az étellel való kapcsolatodat és hosszú távon szerintem jobban jársz a fokozatossággal.
2023. jan. 6. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Jelez a szervezeted is, hogy ez mennyire káros, és le kellene állni ezzel. Ha nem akarsz gyomorfekélyt akkor most leállsz.
2023. jan. 6. 15:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Megértettem rendben :)
2023. jan. 6. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:

A hízókúra nem úgy megy, hogy egyik nap 1400 a következő nap 2900 kcalt eszünk.

Naponta emeljük, míg el nem érünk 3000 körüli bevitelt. Akkor nem fog fájni a gyomrod, ugyanis fokozatosan szoktatod hozzá az egészhez.

De ha egészséges vagy 46 kilósan (jó vérkép, erős, energikus, nem fáradékony) akkor tök felesleges.

2023. jan. 7. 12:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Engem zavar és ezért vagyok hizokuran.

Amúgy pedig nekem napi 700kcal volt a max. Mostmeg 1500.. a napi

2023. jan. 7. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!