Ha 100% Magnézium-citrát port rendelek akkor vitamin bármelyik gyártótól ugyanolyan minőséget kell kapjak?
tapasztalatok érdekelnek. Valakinek csak volt magnézium porral tapasztalata.
Vagy más egykomponensű táp kieggel.
Másikat lehet javasolni?
Ha még nem vetted meg, akkor lehet, hogy ilyet ne is vegyél.
Próbáltam, nem jó.
Magnézium biszglicinátot vagy magnézium L laktátot érdemes beszerezni és szedni. Pl Gal márka.
4. Még épp jókor szólsz. :)
Egyébként úgy olvastam mindegyik másra jó inkább (egyik szívre- másik görcs ellen, harmadik agyi funkciókra).
Mi volt citrátban a nem jó?
Én NOW-tól vettem eddig de nagyon drága.
Fokozatosan növelve hozzászokott a gyomrom nem okoz hasmenést. Nem egyszerre iszom kb. 1-2 órán belül kortyonként.
Nagyon finom íze van olyan tejes.
Biszglicinátot kapszulásan szedek, de az úgy vélem kevés.
Gal laktátot iszok porban, de kevésbé olvad el nekem vízben mint a citrát és íze sem olyan finom.
Végül is, ha szeretnéd, akkor próbáld ki.
Nekem nem volt jó, de ugye nem vagyunk egyformák.
Amikor azt a citrát formát szedtem, nem éreztem a magnéziumnak semmi általános vagy szokásos pozitív hatását, hanem semmit.
Mi az L laktátot használjuk, annak pl én érzem a lazító, nyugtató hatását.
A biszglicinátot pedig mások mondták, hogy még jobb, de most van otthon bőven L laktát, úgy egyelőre a biszglicinátot nem próbáljuk ki.
Külsőleg és belsőleg is próbáltam már pár magnéziumot, pl magnézium szulfátot és magnézium hexahidrátot, biztosan tudod, hogy melyik mire való vagy hogyan szokás használni.
Ha pl izomgörcse van valakinek, akkor érdemes magnézium hexahidrátot vízben oldva külsőleg alkalmaznia.
Mivel a mg citrátot már nagyon sok évvel ezelőtt használtam, nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, hogy a vesémnek sem tetszett.
De ezek csak az én tapasztalataim, lehet, hogy másnak más.
Ennél többet nem tudok hozzátenni.
Na még annyit mégis teszek hozzá, hogy én is próbáltam több márkát is, de ezt most nem csak a magnéziumra értem, hanem bármilyen vitamin, ásványi anyag, nyomelem, étrend kiegészítő készítményre.
Régebben azért többet olvastam is a témában.
Évekkel ezelőtt olvastam pl, hogy a Now az jó.
Mi is vettünk, de én egyáltalán nem tapasztaltam azt az átütő hatást.
Szóval én már hanyagolom a Now készítményeket.
Esetleg érdemes más gyártókat is kipróbálni.
Nekem pl Galból sem jött be mind, de a mg L laktát igen.
Ezek egyéni dolgok is lehetnek. Pl én nagyon nem bírom a kókuszolajat, a k2-jük pedig abban van.
Tehát keresd meg, ami neked beválik, mind forma, vagy akár márka tekintetében.
Mindjárt adok meg egy linket, az azon szereplő adatokat érdemes elolvasni.
Nagyon köszönöm. Pont ilyen tapasztalatok visznek előre. :)
Még annyi a Gal laktát port hogyan használod?
Mennyi vízben és milyen meleg?
#8. Igazán szívesen, örülök, ha hasznos volt számodra.
Én is szeretem mások tapasztalatát elolvasni vásárlás előtt.
A laktát port nem használom állandóan és csak egyszerűen feloldjuk vízben. Amúgy szerintem az íze is jó, de persze nem amiatt veszi be az ember, ezt csak mellékesen jegyeztem meg.
Ugyanakkor amit én a Nowtól használtam, az pont nem a mg volt, így arról nem tudok nyilatkozni, az is lehet, hogy az a termékük jó.
Amit mostanában kipróbáltam, az egy G&G multivitamin és tényleg jobb, mint az általam eddig használtak.
De azt sem szedem állandóan, csak néha.
Szerintem Te nagyon sokat olvastál már a témában. :)
És Te rendszeresen szeded az étrend-kiegészítőket, ugye?
Néha érdemes más márkákat kipróbálni, ha a korábbi nem vált be.
C vitaminból milyet szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!