Hány kalóriával lehetne csalni?
168/68 kg vagyok jelenleg
85kg-ról fogytam le. Jól viselem a diétát eddig sosem ettem túl, még ünnepekkor sem. Sportolok is. Szeretnék egy olyan napot tartani ahol 2000 felett eszek mert mostanság éhes vagyok mindig
Szerintetek beleférne ?
A gond az, hogy ez rettentö kevés, legalább 1700-1800 kellene az egészséges fogyáshoz, vagy még több.
A 2000 kcal pár napig egyáltalán nem gond, azért vagy folyamatosan éhes, mert gyakorlatilag koplalsz!
Az a helyzet, hogy 1500-al is elég lassan fogyok, ha emelném nem tudom menne-e le de én is nagyon kevésnek gondolom ezt a mennyiséget, sokan mondják bírhatónak de én egyszerűen alig tudom felosztani étkezésekre pedig egészségesen eszem.
Utolsó Hogy érted? nem szeretném magam becsapni vele csak szimplán több hete éhes vagyok feszt
Valószínű, hogy rosszul számolok mikor 12 éves korom óta számolom a kalóriát, és mindent lemérek
húst nyersen, rizst szárazon és a társai és egy nagyon megbízható alkalmazással számolok, hidd el értem amit csinálok. Sőt fejből elmondom mibe mennyi a kalória sajnos én így nőttem fel diéta a diétán mindig is túlsúlyos voltam. Legutóbb pedig azért híztam el mert anorexiából gyógyultam 39 kg ról és duplája jött vissza most pedig próbálok egészségesen fogyni jojo effektus nélkül. Sikerül is mert már 68 kg-ot értem el. A lassú fogyás nálam heti 0.5-1kg régen ennél drasztikusabban olvadtak le a kg-ok de annak rengeteg negatív hatása volt.
azért szeretnék csalni (egészséges ételekkel) mert a sok edzés mellett amit csinálok már kicsit ennék egy jót, igazából csirkéből meg ilyenekből gondoltam túl enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!