Akármennyit eszek nem hízok egyszerűen nem, mi tévő legyek?
Sziasztok,nos akármennyit eszek nem tudok hízni. Az évek alatt egyfolytában adtam le a kilókat már ott tartunk,hogy-16kg. Még tavaly kiderült,hogy gluténérzékeny vagyok,(persze tartom a diétát,de semmi) Egyszerűen bármit eszek rámtör a hasfájás..ÉS igen kalóriatöbbletben eszek.
Régen egy jó húsba levő srác voltam,de már ma az arccsontom is kilántszik szinte.
Sportolok,kb 1 éve de így tömegnövelni sem tudok,
Nem tudom mi tévő legyek
Most egy csomó elvakult ember le fog pontozni, de az öcsémmel ugyanez volt, 180 cm-hez a végén már csak 45 kg volt, annak ellenére, hogy elég sokat evett, legalább 1000 kcal töblettel minden nap, és mégis fogyott.
Egy ismerös tanácsára kipróbálta, hogy nem eszik semmiféle húst - elöször csak tesztként egy hónapra. Ez idö alatt hízott 10 kg-ot, idöközben teljesen normális súlya van, rendesen tud sportolni, semmi gondja sincs azóta.
Persze most kapom majd a "húsra szükség van" megjegyzéseket, de ez tapasztalat, és müködik.
Ha gondolod, próbáld meg egy hónapig te is, hátha neked is használ.
Pajzsmirigy, bélrendszer,főleg mivel írtad a glutént.
Rosszabb esetben betegség, tehát orvos,-ok, nem pedig GyK. Itt csak tippeket kapsz, amit a józan ész keretein belül próbálhatsz, például a #3-at.
Nyilvánvalóan nem eszel eleget.
Nekem gyógyulás alatt 3000 kcal minimum! volt a kalóriamennyiségem, és így híztam heti 7-800 gr-ot.
Gluténérzékenységem is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!