Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől tudok hízni?

Mitől tudok hízni?

Figyelt kérdés

Elég hosszú ideje már 40 kg vagyok pedig sokat eszem ,a munkám miatt néha rendszertelenül. Mit tanácsoltok ebben az esetben.

Nagyon jó lenne ha tudnék hízni.. és nem lennék ilyen vékony..így nem érzem jól magam a bőrömben..😓

2022. dec. 21. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Mindenképpen figyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életmódra. Több kalóriát kell enned nyilván, mint amit felhasználsz, de ezt nem célszerű cukorból, feldolgozott élelmiszerekből, zsíros-cukros dolgokból bevinni. A mozgás csökkentése sem célszerű. Nem az a célod (gondolom), hogy túlzottan zsíros legyél, hanem hogy kevés zsír felszedése mellett izomtömeged is legyen.

Elképzelhető, hogy van olyan betegséged, ami miatt extrém gyors az anyagcseréd, ez nem túl szerencsés, itt orvos tud segíteni, mert nagyon nehéz lesz rendes ételből bevinni annyi kalóriát, amivel képes leszel hízni. Egy idő után jót tesznek majd a súlyzós edzések.

Azt mondod rendszertelenül eszel, ezt első lépésben próbáld rendszeressé tenni.

2022. dec. 22. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
Vagy nagyon gyors az anyagcseréd ( azaz mázlista vagy), vagy valójában nem eszel sokat. Ha hízni akarsz de nem megy, egyél többet nyilván.
2022. dec. 22. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Minden attól függ,hogy milyen gyorsan,és mennyit akarsz hízni.Kemény meló,de tapasztalatból beszélek.Egy hónap alatt 60 kg-ból 71 kg lett.Egyáltalán nem élvezetes,de célra vezető.Matematikai alapon közelítettem meg.Megnéztem mikben van a legtöbb kalória.Továbbá azt,hogy ez nagy mennyiségben egyáltalán fogyasztható-e.Pl 30 dkg disznó zsírt ki tud megenni naponta?Vagy 6 tányér pacalt hónapokig?Vagy ezek kombóját?Hát én tuti nem.A magvak nyertek.Azok közt is a dió.6540 kalória egy kilóban.Össze hasonlítás képpen egy kg fehér kenyérben 2670 kalória van.Majd nem az egyharmada a diónak.Aztán a zsíros tej.640 kalória egy liter.Darált dió,plussz ami még ízlik,némi banánnal tejben össze mixelve.Ebből amennyit csak tudsz.Ha bemegy 30 dkg dió naponta az 2000 kalória.1 l tej az 640...egy liter cola 300...plusz a banán...ez az.Már is 3000-3500 kalóriánál jársz.És ne felejtsd el,csak ötször ittál 2 dl-t.Plusz amit amúgy is ennél.Ez legyen 1000-1500 kalória.És már is 4-5000 kalóriát vittél be.Azt tanácsolom matekozz.
2022. dec. 22. 20:38
 14/14 jpeacefuler ***** válasza:
Felejtsd el a zsíros kajás meg az édességes marhaságokat. Mármint nem annyira ostobaságok, de közel nem olyan hatékonyak mint a tészta. Főtt tészta. Metélt, csiga, szarvacska, ... Akármilyen szósszal, hússal, vagy csak tejföllel és sajttal. A lényeg a tészta fehérlisztből, tojással. Hidd el, tudom mit beszélek.
2022. dec. 22. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!