Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen fajta sót érdemes...

Milyen fajta sót érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés

Jó ideig tiszta sót használtam [link] de azt mondják hülye vagyok mert kamu az egész. Anno vettem 25kg-t belőle most fogyott el akkor még 13EFt volt most 16EFt a zacskós kiszerelés amit kicsit sokallok.

Anno mondták nekem a parajdi sót is,ezt találtam [link] itt is max a zsákos kiszerelés olcsó de egyben egy zsákkal nem szeretnék venni. Jó áron boltba is lehet valami jót venni? Vagy ott is van mondjuk parajdi só? Vagy maradjak a tisztasónál?

2022. dec. 21. 07:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2022. dec. 22. 05:51
 12/23 anonim ***** válasza:

11: de hát pont a himalája só nem "tiszta". Mert a vasas szennyeződés miatt rózsaszín. :)

Ezt nem elrettentésként írom, mert én pl. a kénes ízű fekete sót is használom bizonyos ételekhez!! Csak a kérdező valami titokzatos, "tiszta" sót keres. De nem derült ki, hogy színre, összetételre, vagy mire vonatkozik a tisztaság... Lehet, hogy csak mentálisan kell neki, hogy azt higgye, tiszta. :)

2022. dec. 22. 09:29
 13/23 anonim ***** válasza:
1kg paradicsom, 1kg tengerisó, összekevered, egészséges, tökéletes ízhatás! Boldog Karácsonyt!
2022. dec. 22. 11:25
 14/23 anonim ***** válasza:
1kg parajdi!!
2022. dec. 22. 11:27
 15/23 anonim ***** válasza:

Egy kis olvasnivaló a mítoszromboláshoz. :-D

[link]

"Kezdjük a 84 mikroelemmel. A természetben összesen 93 elem fordul elő legalább nyomokban (a plutóniumig 94 elem van, de a technécium nem igazán fordul elő a természetben), meg az ember nagy jókedvében előállított néhány transzurán elemet. De biztosak lehetünk benne, hogy a búzafű a himalájai vagy parajdi só és a sok varázslatos étrend-kiegészítő nem tartalmazza ezek többségét és ez saját érdekünkben jobb is így. Egyrészt nincs is rá szükségünk, másrészt mert vannak közöttük mérgező elemek is."

:)

2022. dec. 22. 12:16
 16/23 anonim ***** válasza:
Lehet játszani gyógyszerkönyvi tisztaságúval, csak minek.
2022. dec. 22. 16:44
 17/23 A kérdező kommentje:

16/

Azt mondod értelmetlen?

2022. dec. 22. 22:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Kicsit porolsz a műhelyben, több random koszt összeszedsz garatból nyelve, mint amennyi a bevihető sómennyiségben lehet, ami nem mellesleg engedélyezett kosz, ha ott van a polcon. A kálium klorid miatt szokás még aggódni, arra is kimondottan akkor ügyelnék, ha az orvosom jelzi, hogy kéne, mert szintén elenyésző mennyiségekről beszélünk. Fontosabb lehet az adalékolás, ami nem engedi összekeményedni. Nekem ez szükséges a sószóróban használathoz és a könnyű adagoláshoz, mások meg végigfélnek egy akár egész hosszú életet is, hogy bajuk lesz a tapadásgátlótól. Ugye benne van a nevében a cián, és akkor már halott is vagy, ahogy ránéztél. Miközben réges-rég engedélyezett, igazán kipróbált stabilitású vegyületekről van szó.
2022. dec. 23. 07:03
 19/23 A kérdező kommentje:

18/

Csak tudod az a baj,hogy attól hogy valami engedélyezett még nem jelenti,hogy jó vagy egészséges.De erről inkább nem is beszélek mert általános emberek inkább hülyének nézik a másikat mert már annyira átmosta az agyukat ez a világ.

2022. dec. 23. 12:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Tehát azt állítod, hogy évtizedeken át nem szúrna szemet, ami nyilvánvalóan egészségtelen? Értem én, hogy DDT meg mittudomén, de azt is betiltották egyszercsak, és azóta csak gyorsabb, pontosabb meg olcsóbb az elemzés.
2022. dec. 24. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!