Milyen fajta sót érdemes vásárolni?
Jó ideig tiszta sót használtam [link] de azt mondják hülye vagyok mert kamu az egész. Anno vettem 25kg-t belőle most fogyott el akkor még 13EFt volt most 16EFt a zacskós kiszerelés amit kicsit sokallok.
Anno mondták nekem a parajdi sót is,ezt találtam [link] itt is max a zsákos kiszerelés olcsó de egyben egy zsákkal nem szeretnék venni. Jó áron boltba is lehet valami jót venni? Vagy ott is van mondjuk parajdi só? Vagy maradjak a tisztasónál?
11: de hát pont a himalája só nem "tiszta". Mert a vasas szennyeződés miatt rózsaszín. :)
Ezt nem elrettentésként írom, mert én pl. a kénes ízű fekete sót is használom bizonyos ételekhez!! Csak a kérdező valami titokzatos, "tiszta" sót keres. De nem derült ki, hogy színre, összetételre, vagy mire vonatkozik a tisztaság... Lehet, hogy csak mentálisan kell neki, hogy azt higgye, tiszta. :)
Egy kis olvasnivaló a mítoszromboláshoz. :-D
"Kezdjük a 84 mikroelemmel. A természetben összesen 93 elem fordul elő legalább nyomokban (a plutóniumig 94 elem van, de a technécium nem igazán fordul elő a természetben), meg az ember nagy jókedvében előállított néhány transzurán elemet. De biztosak lehetünk benne, hogy a búzafű a himalájai vagy parajdi só és a sok varázslatos étrend-kiegészítő nem tartalmazza ezek többségét és ez saját érdekünkben jobb is így. Egyrészt nincs is rá szükségünk, másrészt mert vannak közöttük mérgező elemek is."
:)
16/
Azt mondod értelmetlen?
18/
Csak tudod az a baj,hogy attól hogy valami engedélyezett még nem jelenti,hogy jó vagy egészséges.De erről inkább nem is beszélek mert általános emberek inkább hülyének nézik a másikat mert már annyira átmosta az agyukat ez a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!