A szorulást mi oldaná meg?
Elég sűrűn van szorulás és alhasi fájdalom emiatt.
Proktológia vastagbél tükörzès volt már. Elég sötét a széklet színe és nehezen is megy.
Mit kéne tennem,hogy jó legyen? Sajnos sokat is stresszelek mostanában.
Eszel elég rostos dolgot? Müzli, zabpehely, zöldségek, gyümölcsök...?
Iszol eleget?
3: hát akkor megvan az oka!
Változtass a táplálkozásodon, és mindig legyen kitéve az íróasztalodra egy liter víz. És igyál félóránként egy pohárral.
Reggelire készíts előző este zabkását. Finom gyümölcsökkel, lekvárral, mézzel, juharsziruppal, stb. ngyon fincsi. :)
Ehetsz pár szem aszaltszilvát is reggeli előtt. Szoktál kávézni? Nekem az pl. azonnal beindítja az emésztést. :-D Sokszor már a reggeli közben rohannom kell a wc felé. :-D
Hát a sok kávé bizony okozhat szorulást!
Igyál sok folyadékot és egyél sok gyümölcsöt! Ebédre mindig egyél meleg levest is!
Mozogsz eleget? A mozgásszegény eletmód is okozhatja, mert ha a bélrendszer mozgására nem segítesz rá, az is nehezíti az emésztést!
Munkámból adódóan mozkok sokat.
Kávét azt inkább elhagyom. leveseket nem nagyon szoktam pedig szeretem. majd több figyelmet szentelek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!