Kérhetek néhány brutálisan őszinte véleményt? Fogynom kéne vagy híznom?(kép lent)
Az utobbi időben felszaladt rám pár kiló, tudom, hogy nem vagyok kövér, de én világ életemben ez a baromi törékeny alkat voltam. Most ha tükörbe nézek, egyszerűen nagydarabnak látom magam. A párom viszont állandóan azzal nyaggat, hogy híznom kéne.
Nekem ez rossz, mert egyszerűen már most sincs önbizalmam, nem hogy ha még többet híznék.
Néha már az az érzésem, hogy anorexiás vagyok, ha én ennyire husisnak látom magam.
A másik problémám, hogy így is nagyon odafigyelek arra mit eszem, nagyon sokat sportolok, edzek. Szóval nem tudom hogyan tudnám leadni pl azt a felesleget, hiszen ugy érzem már így is száz százalékon vagyok (na jó, nem 100, legyen mondjuk 90).
Lehet a kor miatt? 32 éves vagyok.
180 cm es olyan 56-7 kg körüli.
Régen bármit ehettem és vékony voltam. Most minden más.
Előre is köszi! (A hátteret kivágtam, hogy ne legyen felismerhető).
20: megtaláltad a képkeresővel? :)
Ejj-ejj, ezek a kamusok mindig lebuknak. Ennyire bénák, hogy fel sem fogják, hogy két kattintással lebuktathatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!