Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kérhetek néhány brutálisan...

Kérhetek néhány brutálisan őszinte véleményt? Fogynom kéne vagy híznom?(kép lent)

Figyelt kérdés

Az utobbi időben felszaladt rám pár kiló, tudom, hogy nem vagyok kövér, de én világ életemben ez a baromi törékeny alkat voltam. Most ha tükörbe nézek, egyszerűen nagydarabnak látom magam. A párom viszont állandóan azzal nyaggat, hogy híznom kéne.

Nekem ez rossz, mert egyszerűen már most sincs önbizalmam, nem hogy ha még többet híznék.

Néha már az az érzésem, hogy anorexiás vagyok, ha én ennyire husisnak látom magam.

A másik problémám, hogy így is nagyon odafigyelek arra mit eszem, nagyon sokat sportolok, edzek. Szóval nem tudom hogyan tudnám leadni pl azt a felesleget, hiszen ugy érzem már így is száz százalékon vagyok (na jó, nem 100, legyen mondjuk 90).

Lehet a kor miatt? 32 éves vagyok.

180 cm es olyan 56-7 kg körüli.

Régen bármit ehettem és vékony voltam. Most minden más.

Előre is köszi! (A hátteret kivágtam, hogy ne legyen felismerhető).

[link]

[link]

2022. dec. 13. 09:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

Anorexia, ha tényleg azt gondolod, hogy kövér vagy...

Irány egy pszichológus, testképzavar.

2022. dec. 13. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

"aki életében egy lépést nem tett csak koplalt annak is így néz ki"

nulla narancsbőr, gömbölyű forma - milyennek kéne lennie?

aki életében nem sportolt csak koplalt, annak egy lötyögős, formátlan ráncos kis tejeszacskó van a feneke helyén.

2022. dec. 13. 12:12
 13/21 Metionin ***** válasza:
77%
Van egy teljesen jó alapanyag tested, írod, hogy edzel de mit? Mert ránézésre nem sok nyoma van a képen bármiféle sportnak. Súlyzós edzés csinálna rád jó formát, szép kart, izmos feneket, combokat anélkül, hogy a súlyod nagy mértékben több lenne, mégis látszódna. Ne leadni akarj, hanem felszedni, de nem zsírt, hanem izmot.
2022. dec. 13. 12:40
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mások képét nem posztolhatod ki....
2022. dec. 13. 13:09
 15/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem teljesen jó. A párod meg ne akarjon megváltoztatni, annak semmi jó vége nem lesz. Ugyan ezek csak képek, de azért látszik, hogy megvannak a nőies vonásaid szerintem.
2022. dec. 13. 15:29
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Valószínűleg kötekedőnek leszek gondolva, de vállalom. Az anorexia nem egyenlő a tesképzavarral. A legtöbb anorexiás teljesen tisztában van azzal a ténnyel, hogy vékony. Elég erős tévhit, hogy minden anorexiás testképzavaros.

Mindenesetre neked valószínűleg testképzavarod van, ha őszintén azt hiszed, fogynod kéne. Egy kis izommal jobban mutatnál szerintem is, de ahhoz többet kellene enned, és súlyokkal edzeni, vagy legalábbis máshogy, mint most.

2022. dec. 13. 16:46
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

Na, el is tűnt a kérdező, mert nem tetszettek neki a válaszok...

Pedig egyértelmű testképzavar, ha valóban ő van a képeken. Ez már az anorexia előszobája, ha husosnak érzi magát.

2022. dec. 13. 19:13
 18/21 anonim ***** válasza:
62%

180 centihez vagy 56?

Én 168-hoz 55 és még így is vékony. Neked minimum tíz kilót kéne híznod.

2022. dec. 14. 11:12
 19/21 anonim ***** válasza:
62%

A barátodnak igaza van.

Én is voltam anorexiás, 45 kilóval, szerintem meg mindenki hülye volt, aki szerint híznom kellett volna.

Hát nem ártott az tízes, és még így sem vagyok dagadt meg semmi, hanem végre van fenekem, mellem (ez nem sok), és nem akarok összeesni két km séta után.

2022. dec. 14. 11:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Pláne hogy nem is a saját képe xD
2022. dec. 14. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!