Legjobb forma vagy evés?
Rám extrém módon igazak a kérdésben leírtak. Sok éves görcsös koplalás meg testzsír százalék szinten tartás után elkezdtem enni, és kb azóta nem hagytam abba :D!
Rájöttem, hogy nekem nem ér ennyit a kockás has és hogy milyen jó érzés jóllakni. Ennek a mentalitásnak persze az lett az eredménye, hiába edzettem, elhíztam.
Most olyan 20-25 kg súlyfelesleg van rajtam. Volt ennél több is. Szerintem megbarátkoztam vele, de nem volt olyan régen, hogy 93 kg voltam és 7 százalékos testzsírom volt. Van hogy beugrik, milyen érzés volt, meg hát a ruháimat nem dobtam ki és néha a kezembe akad valami nadrág vagy póló.
Viszont szeretek enni, most meg is tehetem, szóval ez valahol kárpótol.
10 év anorexia, bulimia (tartósan 45 kiló voltam, meg 35 is), egsészégtelen mértekű sport után az evés a fontos.
Nem híztam el, 55-56 kilónál sosem vagyok több - és ez a normális súlyom a magasságomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!