Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Namaximum termékekről mi a...

Namaximum termékekről mi a véleményetek? Elég jó minőséghez képest nem túl olcsó?

Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 11:51
 1/1 Petkó József válasza:
Szerintem ugyanolyan jó, mint a Bulkpowders vagy a Myprotein, akiktől már többször is rendeltem, de ez hamarosan kiderül, mert acetyl l-karnitint rendeltem. Rá is kérdeztem, mikor kapom meg és gyorsan válaszoltak, a napokban küldik is. Örülök, mert két ünnep között sokan ki sem nyitnak. Amúgy már évekkel ezelőtt nézegettem őket, cseh és szlovák cégeket is, illetve nemcsak a magyar oldalukat (akkor még nem is volt magyar honlapjuk). Nekem már akkor szimpatikusak voltak és jó árakon tudtam volna vásárolni, de hát akkor még Angiából ÁFA nélkül lehetett rendelni és hatalmas kedvezmények voltak (a Myprotein és Bulkpowders oldalain). Ezek mára átalakultak, a Myproteinnél nem is enged Magyarországra rendelni, itthon meg drága. Stillmasstól is kértem, meg egy másik szlovák cégtől. Bennem is felmerült az olcsóság gyanúja, de ezek azért tudják ennyiért adni, mert közvetlenül ők gyártják, kihagynak sok láncszemet (kereskedők) és nem drága dobozba teszik, hanem egyszerű és olcsó zacskóba. Amúgy online fizetés előtt azért lecsekkolom a helyet, bármit is vegyek, erre a scamadviser teljesen bevált. Remélem tudtam segíteni és eloszlatni benned a kétségeket, ami rám is jellemző volt régebben.
2022. dec. 27. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!