Valaki rendelt már a tisztaso.hu oldalról 25kg zsákos kiszerelést,mennyire eltartható úgy zsákban a só?
Figyelt kérdés
Régebben én 1kg műanyag zacskós csomagolásban vettem akkor 13EFt szállítással most ugyan az 18500Ft lenne viszont a zsákos 25kg kiszerelés meg csak 14500Ft lenne ami jobban megérős.Csak nem tudom a zsákos csomagolása bírja a strapát vajon?2022. dec. 8. 16:06
1/15 anonim válasza:
Jól megvámolják a hiszékeny áltudományhívőket... :)
2/15 A kérdező kommentje:
1/
Nézőpont kérdése,nem kezdek el írkálni a sima konyhasó dologról mert úgy se jutnánk egyről a kettőre.Az élelmiszerek ára növekszik.Akkor mondj ugyan ilyen jó sót olcsón.
2022. dec. 8. 16:17
3/15 anonim válasza:
a tisztasós Tejfalussy egy közveszélyes őrült.
De szíved joga, hogy hol költöd fölöslegesen a pénzedet. :))
4/15 anonim válasza:
5/15 A kérdező kommentje:
3/
Miért lenne közveszélyes?Max le van járatva,én már elhasználtam 25kg-t belőle évek alatt még sincs semmi komoly bajom.A vérnyomásom is tök átlagos.
2022. dec. 8. 16:27
6/15 anonim válasza:
5: mert per definitionem őrült.
Olvasd el a feljelentéseit..... Ott van a honlapján. :-D
8/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
Miért nem veszel parajdi sót, 200Ft/kg áron?
10/15 A kérdező kommentje:
/
Mert nem mindig csak jókat hallottam róla.
2022. dec. 8. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!