Nem káros az egészségre a napi három liter (gyümölcs) tea?
Itt szerintem ami káros lehet, az a benne levő cukormennyiség. Ha három liter teába teszel egy rakás cukrot, az cukorbajhoz vezethet.
Ha bolti, dobozos/plasztiküveges teából iszol meg ennyit, abban meg alapból van egy rakás cukor (bármelyikről is beszélünk).
1: és akkor mi van? (én nem a kérdező vagyok, hanem - ahogy a nevemből is látszik, hogy nincs odaírva, hogy a kérdező - egy másik válaszadó.)
Nem kérdezheti meg egy kérdezős, önkéntes válaszadáson alapuló fórumon? Senkit senki nem kényszerít semmivel, hogy válaszolgasson itt.
3, nem
"A kérdés megfogalmazása után a rendszer ellenőrzi, nincs-e már hasonló kérdés. Ha más már megkérdezte, amit szeretnél, érdemes a kérdés kiírása előtt elolvasni a rá kapott válaszokat."
4.: Ilyen alapon az itteni milliónyi (tényleg több millió kérdés van az oldalon, nyilvános a statisztika etéren) kérdést igencsak meg lehetne tizedelni (ritkítani).
Legyünk őszinték: nem nagyon van már olyan kérdés, amit valaha valaki ne tett volna fel itt, elvégre nem tegnap indult az oldal, és ez a legismertebbb, nyilvános, csak egy minimális, sacc per kábé 2 perces regisztrációhoz kötött kérdésfeltevős portál.
A logikád alapján, mivel elég sokan lopkodnak kisebb-nagyobb dolgokat mindenféle helyekről, engedni kéne szó nélkül bármilyen lopást is ezek után? Na ugye, hogy mennyire értelmetlen is az érved?
Ha otthon főzöd cukor nélkül akkor nem káros.A bolti tartósítószeres cukor bombák elhízáshoz vezetnek.
Tehetsz bele otthon édesítőszert vagy mézet.Édesítőszer kapható e betűs hozzávalóktól mentesen is.
"Édesítőszer kapható e betűs hozzávalóktól mentesen is."
Azt mondjuk nehezen, tekintve hogy minden, az ételekben lévő kemikáliának megvan a maga E száma, az édesítőszereknek is. Pl aszpartám = E951, szacharin = E954, stb.
Nem kell okoskodni,kötekedni tudjuk hogy itt nálatok ez a divat meg a menő:)
Inkább édesítőszert használjon mint dagadt 100 mázsás legyen:)
Stivia is létezik.Szívesen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!