Miért nem tudok nagy wc-zni?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete nagyon nehezen tudok kakálni
Szorulásom van de vajon mi okozhatja?
Alapvetően tej allergiám van és még direkt ettem tejeseket is hogy menjen a hasam de semmi..
Ha sikerul is wc-zni kb csak egy kis gubicsot.. de akkor megis hova tünik belőlem a sok kaja? Kirepül? ☹️
Nem nagyon volt még ilyen bajom
Idegesit, mi okozhatja?!
2022. nov. 23. 23:24
11/15 anonim válasza:
Pedig napi 2-3 lenne az egészséges, mint ahogy 3 étkezés van. Fordulj orvoshoz.
12/15 anonim válasza:
Minden féle "tejre" allergiás vagy? Nem semmi. Se szója se mandula se mogyoró stb. Ezek nem tejek ha nem tudnák erősen kétlen hogy mindtől lenne problémád....
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszolóknak.
“Mindenféle tejre” gyorsan fogalmaztam. A tejnek minden összetevőjére, vizsgálat mutatta ki, és még pár másik dologra is.
De nem tudom meginni a növényi tejeket sem mert ugyan úgy megy a hasam, de pl a kv-t sem tudom meginni főleg ha forró mert attól is fáj/megy a hasam.
De hiába magyarázom. Ezt az érti csak aki hasonló cipőben jár..
2022. nov. 24. 05:46
14/15 anonim válasza:
Akkor egyszerű a megoldás menjél orvoshoz ahelyett hogy itt diagnosztizálod magad.
15/15 anonim válasza:
Tekintve, hogy semmit nem írtál le a táplálkozásdoról, milyen tanácsot vársz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!