Miért nem tudok nagy wc-zni?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete nagyon nehezen tudok kakálni
Szorulásom van de vajon mi okozhatja?
Alapvetően tej allergiám van és még direkt ettem tejeseket is hogy menjen a hasam de semmi..
Ha sikerul is wc-zni kb csak egy kis gubicsot.. de akkor megis hova tünik belőlem a sok kaja? Kirepül? ☹️
Nem nagyon volt még ilyen bajom
Idegesit, mi okozhatja?!
2022. nov. 23. 23:24
1/15 anonim válasza:
Szerinted ezt nulla információból, látatlanban meg fogjuk tudni neked mondani laikus kommentelőként? Ha ez a probléma 2 hete fennáll, és nem akar múlni, akkor nem kéne elmenni egy szakorvoshoz?
2/15 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kiváncsi aki a bunkóságát itt akarja kiélni. Tippek érdekeltek volna!
2022. nov. 23. 23:28
3/15 anonim válasza:
Tippek? Az IBS-től a vastagbélrákig bármi. Pont ez az, hogy látatlanban bemásolhatjuk neked a Webbeteg.hu összes emésztőszervi kórképét, bármelyik lehet. Ezért kéne elmenni egy szakemberhez, aki diagnosztizálna, aztán kezelné a problémádat. Persze a gyakorikerdesek.hu is mindig opció (LOL).
4/15 anonim válasza:
Mi az amit 2 hete eszel vagy iszol? Van valami újdonság? Pl én mostanában kakaót iszok én is tejallergiás vagyok amúgy így nyílván mandulatejjel és nekem ez megfogja a hasam. Illetve ha hosszabb ideig porkávét iszok ezeket az üvegeseket.
5/15 A kérdező kommentje:
Nekem mindenfele tejtol megy a hasam, igy nalam sajnos ez nem opcio :/
Arra gondoltam nem e lehetnek ferges de semmit nem lattam a szekletben😤
2022. nov. 23. 23:35
6/15 anonim válasza:
"nem e lehetnek ferges"
7/15 A kérdező kommentje:
Bélféregre gondoltam…
Amúgy napi 100x kezetmosok és a higiéniára nagyon figyelek
2022. nov. 23. 23:41
8/15 anonim válasza:
Ilyen 0 információból nem lehet semmi értelmeset mondani. Minek tippelgessünk, ez nem lottó.... Hiába feszengsz itt. Annak volt igaza, aki azt mondta neked, hogy ennyiből nem lehet megmondani. Inkább menj vissza gubicsolni.
9/15 anonim válasza:
Igyál vizet, aztán egyél szilvalekvárt, utána igyál még rá vizet. Meg fogja oldani a problémádat.
10/15 anonim válasza:
Megmondani én sem tudom pontosan, hogy mi okozza de próbálj meg minél rost- és vitamindúsabban táplálkozni. Ez segíthet. De ha nem segít akkor tényleg nem árt egy orvost felkeresni aki szükség esetén tovább tud küldeni szükség esetén colonoscopiára akár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!