Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szeretnék enni egészségesen,ho...

Szeretnék enni egészségesen,hogy fogyjak de így hogyan,mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Bármikor amikor átmegyek baratomekhoz szülei, mindig valami egészségtelen kaját csinálnak, és így nekem baromi nehéz:/ vinnék magammal kaját de azzal tudom hogy megbántanám őket.Viszont így akkor mindig azt a pár napot elkell engednem, csak ez nekem lassitja a dietam és mindig lelkiismeret furdolással eszem az ételt amit elém raknak

2022. nov. 12. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Hany centi vagy es hany kilo?
2022. nov. 12. 12:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Kevés centi és sok kiló , túlsúlyos vagyok van hájam:) de nem ez a lenyeg nem vagyok megelégedve magammal és kész szeretnék változtatni de leginkább most erre a kérdésre választ kapni.
2022. nov. 12. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de itt nem a kaja a legnagyobb gond. A barátodról van szó (akár szerelmi, akár barátság, gondolom az előbbi), ismernek a szülei, miért nem szólsz nekik, hogy diétázni kezdtél? Barátod tudja?
2022. nov. 12. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Nehogy már neked kelljen tenni valamit, igaz? Mit, mikor, hogyan? Itt mondjuk meg pontokba szedve. Ha ahhoz is lusta vagy, hogy utánanézz, mi lesz, mikor csinálni is kell? Ez nem szenvedés, csak szenvelgés. Én valós problémákra válaszolok. Ez nem az.
2022. nov. 12. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha túlsúlyos vagy, akkor érdemes előtte egy laborvizsgálatot csináltatni, mert lehetséges, hogy a cukorbetegség előszobájában vagy, ugyanis az is tud túlsúlyos állapotot előidézni. Akkor meg még gyógyszeres beavatkozásra is szükség lehet.
2022. nov. 12. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Magadnak szedsz és keveset.

Nem kell mindent "felzabálni" amit eléd tesznek.

Én így fogytam néhány év alatt 15 kilót.

2022. nov. 12. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
El kell nekik mondani, hogy bár ízlik, amit csinálnak, te most életmódot váltasz. Felnőtt emberek csak megértik.
2022. nov. 12. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ha nem is a barátod szüleivel, de a barátoddal beszélhetsz, hogy szeretnél diétázni, és ehhez mérten főznek neked is egészségesebben, vagy te viszel kaját.
2022. nov. 12. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!