Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy nap közben...

Miért van az, hogy nap közben egész nap nem vagyok éhes (úgy kell magamna tukmálni az ételt, hogy be tudjak venni utána egy C vitamint), éjszaka pedig éjfél után rámtör az éhség?

Figyelt kérdés

Nem bírok úgy aludni, éhesen, mert akkor éhezek meg valami oknál fogva mindig, így fáradtan, álmosan, de muszáj ennem valamit mindig.

Más is van így ezzel?

Amúgy súlyproblémáim és semmi egyéb evészavarom nincsen.

26N

2022. nov. 11. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondod nincs evészavarod, de már ez is az ami neked van.
2022. nov. 11. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem evészavar 1-es!

Kérdező, kutakodj inzulinrezisztencia tájékán.

2022. nov. 11. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy esetleg ez. De számtalan oka lehet.

[link]

2022. nov. 11. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg fel van borulva a bioritmusod. Ha semmi más tüneted nincs, én azt javasolnám, hogy kezdj el rendesen enni napközben, akkor is, ha nem vagy éhes. Eleinte sz@r lesz, de idővel átáll a szervezeted. Nekem anno a 3 műszakos munkarend vágta haza a bioritmusomat, akkor kellett ilyesmit magamra erőszakolnom. Első hét után nálam már egészen rendbe jött a dolog, bár néha most is van, hogy semmi éhségérzetem nincs reggel.
2022. nov. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!