A kollagén peptid port, hogy kell használni?
Figyelt kérdés
Megvettem, de csak az van ráírva, hogy egy adag az egy kávéskanálnyi és langyos vízben kell elkeverni.
Ami érdekel:
Csapott vagy púpozott kávéskanálnyi kell belőle? Hány deci vízbe kell elkeverni? Melyik napszakba/mikor használjuk? PL: éhgyomorra, reggeli után, ebéd előtt/után, este?
2022. okt. 30. 22:45
1/3 anonim válasza:
Olyan kàvéskanál amivel a kávét kevered... Mintha tejport tennéd a kávéba, kb úgy képzeld el.
2-3 deci víz megfelelő
Éhgyomorra semmiképp.
Egyébként ennek rá kell legyen írva.
2/3 anonim válasza:
Nekem van shakerem, abba rázom össze 3 deci vízzel, így kicsit habos lesz. Reggeli mellé iszogatom,illetve a vitaminokat is ezzel veszem be. Nálam a csomagban volt adagoló kanál, abból egy csapottat használok naponta. Egyszer vettem ízestés nélkülit, az nagyon nehéz volt teába belekeverni kávés kanállal.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Ehhez nincs se adagoló, se használati utasítás. Ebéd után ittam belőle először kb 1-másfél deci vízhez adtam. Kicsit sokáig tartott keverni, csomósodott ahogy vízbe került. Aztán hirtelen gyorsan megittam, mert nem volt valami jó íze, én is ízesítés nélkülit vettem. Holnap több vízzel és lassabban próbálom inni.
2022. okt. 31. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!