Borsmenta tea hasznalhat?
Figyelt kérdés
Haspuffadas, gazkepzodes fokozottan. Vizsgalatok nem mutatnak semmit. Hasznalt valaki ilyen teat? Vagy feher uromot/ rettenetes ize van/ segithet? Vagy valami mas tanacs? Nagyon koszonom, ha segit valaki#gázképződés #Emesztesi problena
2022. okt. 30. 11:34
1/4 anonim válasza:
Nem.
Az allergéneket kell kiiktatni és normális diétával megszűnnek a panaszaid.
2/4 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom kiktatni? Elvileg semmire nem vagyok allergias, s nincs etelintolerenciam. Mit ne egyek?
2022. okt. 30. 11:46
3/4 anonim válasza:
Elvileg... gyakorlatilag meg lehetsz intoleráns.
Akár úgy is, hogy a vizsgálatok nem mutatják - pl a NCGS is ilyen, ahol a vérvizsgálat nem mutat eltérést, de a biopsziánál látszik, hogy nem egészséges a vékonybél.
De ez csak egy példa, mert pl attól, hogy másfél hete (amikor vizsgálták) még nem volt laktózinoleranciád, ma már lehet.
Én búzalisztérzékeny vagyok, 23 éven keresztül nem volt panaszom, és utána gyakorlatilag hetek alatt lettem rosszul minden lisztes ételtől.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, en is ettol tartok, hogy valami hirtelen alakult ki. Hogy jottel ra? Mit csinaljak? Nagyon kellemetlen, mar szinte semmit nem merek enni.
2022. okt. 30. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!