Iszonyú gyorsan eszek.Ezért sokszor túleszem magam.Mire az agyam észleli,hogy jóllaktam,már késő.Kinek van használható tippje a lassú evésre?
Figyelt kérdés
#rosszullét #túl gyors evés
2020. jún. 24. 08:55
1/3 anonim válasza:
Szedj ki kevesebbet, majd várj egy 5 percet, ha érzed, hogy még éhes vagy egyél, ha nem hagyd. Inkább kevesebbet és sokszor, mint sokat, de rosszul legyél tőle.
2/3 anonim válasza:
Gyerekkoromban nagyon gyorsan ettem, rendszeresen rosszul is lettem. Aztán egyszer (egyéb ok miatt) kórházba kerültem, és együtt kellett ennem a többi gyerekkel. Kényszerítettem magam, hogy lassan egyek. Egy hétig voltam bent, azalatt annyira hozzászoktam, hogy otthon is így ettem ezután.
Most már gyakran én eszek a leglassabban az asztaltársaságnál. Néha még meg is kérdezik, hogy hogy tudok ilyen lassan enni.
A szóismétlésért bocsi, most nincs kedvem átfogalmazni. 🤷♀️
3/3 anonim válasza:
Önuralom, odafigyelés. Nehéz megszokni annak aki gyorsan eszik, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!