Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Megéri fehérje hidrolizátumot...

Megéri fehérje hidrolizátumot vásárolni?

Figyelt kérdés
Jobb/hatékonyabb mint az izolátum vagy a koncentrátum?

2022. okt. 27. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Nem éri meg.

Ezek természetellenes dolgok, még ha természetes anyagokból is szintetizálják őket.

A normális táplálkozás miért nem opció?

2022. okt. 27. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

1-es, gondolom azért, mert nem "normális" módon terheli az izomzatát, hanem 20x, vagy 50x annyira, mint amit a "normális" jelent.

A szélsőséges terhelés pedig szélsőséges étrendet követel!

Hagyományos étrend mellett, ekkora fehérje, ásványi anyag, szénhidrát bevitel, akkora emésztőrendszert igényelne, amekkora egy elefántnak van.

Kérdező, ebben a szegmensben én se mozgok otthonosan, nem véletlenül , ez itt egy átlagos étkezéssel kapcsolatos csoport.

2022. okt. 27. 14:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy MIÉRT ebbe a kategóriában van a kérdésem. Ugyanis 100%, hogy a Testépítés kategóriába írtam ki!
2022. okt. 27. 14:58
 4/5 anonim válasza:
39%
Megéri persze azoknak akik jól megélnek belőletek.
2022. okt. 27. 15:00
 5/5 anonim válasza:
67%
A gyúrós turmixkoxporok lóf*szt sem érnek! Egyél pulykahúst, vadhúst és marhahúst.
2022. okt. 27. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!