Minden reggel tojást eszek, fájhat ettől a pocim? (18L)
Magában eszed? Akkor fájhat.
Egyél mellé minimum zöldsegeket. És legjobb ha kenyeret is.
Viszont hosszútávon nagyon egészségtelen ennyi tojást enni, heti 3 db az ajánlott a magas koleszterintartalom miatt
Poci? Mint a babáknak? :D
Vegyél Cholagol cseppeket, ami epehajtó és recept nélkül kapható a patikában, vagy Dipankrint, akkor nem fog fájni a pocid és nem fogsz puffadni.
Az 1-nek viszont igaza van, ilyen ipari méretű tojásfogyasztás nem egészséges.
Fehérjedús reggeli lehet a babkrémes kenyér vagy a humuszos.
Vagy sajtkrémes sonkás
Vagy sajtos gombás melegszendvics
Atb stb stb
Rengeteg tojasmentes fehérjedús étel van.
Igen, ettől fáj a hasad.
Eszem hozzá mindig kenyeret vagy kiflit, illetve zöldségeket is (paradicsom, paprika, hosszú uborka).
Köszi az eddigi tippeket! ❤️
Nagyjából egy éve étkezem így egyébként, de a pocifájások és a puffadás csak mostanság jelentkeznek.
Nem értem miért kell kukacoskodnod, szerintem érthetően leírtam hogy nem a lábam vagy a fejem fáj. Nem vagyok biológus vagy orvos bocsánat.
A "poci" azért lásd be, egy "kicsit" infantilis.
Egyébként én egy külföldi úton egy hét után jártam így. A szállóban minden reggel keménytojást kaptunk, (menü volt, nem svédasztal). Egy hét után éreztem én is, hogy ez sok. Pedig az egy hét rövidebb idő, mint az egy év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!