Egészségesebb lenne, ha chips helyett ropit ennék nassolnivalónak?
Egészségesebb lenne, ha csoki helyett péksütit nassolnál? Egészségesebb lenne, ha pizza helyett hamburgert nassolnál? Egészségesebb lenne, ha alma helyett körtét nassolnál? Egészségesebb lenne, ha mandula helyett mogyorót nassolnál?
Ezeknek a kérdéseknek értelmük nincs, ezért választ sem lehet rájuk adni. Mielőtt egy kérdést kiírtok, előtte egy minimális dietetikai fogalmatok legyen már! Vagy legalább tanuljatok meg normálisan kérdést feltenni.
Akkor most finoman arra céloztok, hogy maradjon a chips? Vagy alternativának mit javasoltok? De olyant, ami ropog, és hasonlít ezekre.
Diabetikus meg nem vagyok.
Diabetikus 😂
Mit jelent az olvasatodban az, hogy "egészséges"? Csak mert ez a fogalom dietetikailag tényleg nem jelent semmit. És ha jelent is, szerinted a mesterséges adalékanyagokból álló ultrafeldolgozott chipsnél mennyivel egészségesebb egy szarrá égetett fehér lisztből készült sókupac, mint a ropi? Ez tényleg olyan, mintha azt kérdeznéd, melyik az egészségesebb, a virsli vagy a kolbász?
Nagyszerű. Sokadszorra is megtudtam, hogy mi a sz@r.
Akkor most alternatívák, hogy mi a jó?
De nem ilyen szárított gyümölcspor meg nem tudom.
Amíg nem minden nap 4 zacskót eszel meg, teljesen mindegy.
Heti 2-3x én is elcsábulok, hát aztán? Egyébként rengeteg zöldséget, húst, halat eszem, nem abba a 2-3 zacsi csipszbe halok bele - ha meg igen, akkor meg is érdemlem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!