Semmitől sem tudok nagy wc-zni, mit tegyek ellene?
Szia, én is küszködöm ezzel, nagyon tanácsot nem tudok adni de amiket írtál abba van pár dolog ami nekem szinte biztosan szorulást okoz.
Szerintem próbáld meg, egy kis időre Te is, hogy ezeket elhagyod/ helyettesíted mással, mert nekem elég sokat segített.
Én sajtot max heti 2x tudok enni anélkül hogy szorulést okozna. Írtad a túrót, nekem abból egy kicsi is elég és máris nem tudok wczni. (Szóval szerintem az a legrosszabb). Nekem még a rizs is rossz kicsit, de az még hagyján.
A többi nekem nem okoz gondot.
És igyál nagyon sok vizet! Teából, kávéból csak egy kicsit igyál, mert azok vízhajtók.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de még lehet fogok írni hozzá.
Jobbulást kívánok!
A csokit,sütit,meg az ebédedet biztos,hogy nem a dietetikus írta fel:)
Nem kell feltétlen lemondani ezekről a kajákról,ha nagyon szereted őket,csak egy dolgot tegyél meg;Minden ebédhez egy nagy adag zöldség! Sárgarépa,cékla,rukkola,karalábé,karfiol,brokkoli,zöld saláták,retek,petrezselyem zöldje,hagymafélék,szóval rengeteg lehetőség van.Lehetőleg mindent nyersen,ha nem csúszik le,akkor párold meg egy kicsit.Én így eszem,és semmi baj a székelésemmel.
Folyadékkal,hogy állsz? Napi két liter VÍZ megvan? Levest vagy eszel,vagy nem,nem ezen van a hangsúly.
Útifűmaghéj,mint rostforrás nekem nagyon hatásos volt,és más is mondta.Fél liter vízbe teszel egy evőkanálnyit,gyorsan elkevered(hamar megszívja magát vízzel,és sűrű massza lesz) és lehúzod,plusz utána még iszol rá vizet.
Ha ezek sem működnek,akkor tényleg vizsgáltasd ki magad,mert valami más probléma lesz valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!