Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a barátnőm a boltban, zöldségesnél vásárolt paprikát, paradicsomot.. ..mosatlanul aprítja fel a (salátának) a reggelinkhez?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ecetes vízben érdemes még áztatni a zöldségeket, gyümölcsöket, ha valaki nem akarja mosogatószerrel mosni. Vagy csak bepermetezni őket ecetes vízzel, majd kis idő után leöblíteni.
2022. okt. 9. 13:17
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem azért jöttem fel a gyakori ra hogy itt szapulják a csajomat.... Arra voltam kíváncsi hogy mi a véleményetek a jelenségről konkrétan arról hogy mosatlanul enni zöldséget gyümölcsöt

A csajom egyébként miután rákérdeztem/szóvá tettem... Minden tiltakozásom ellenére is félretette amit készített és csinált nekem egy másikat mosott zöldségekből. Nincs ebből közöttünk semmi probléma ragaszkodik ahhoz hogy soha nem szokta megmosni.... Én viszont biztosan meg fogom mosni ezután is.

Nagyon köszönöm az ecetes spriccelés ötletet... Mint fentebb is írtam a hidegvizes dolog egy nagyon gyenge próbálkozás bár szoktam én is hideggel is... De igyekszem általában meleggel... Az már egy kicsit hatékonyabb de az sem old meg mindent..

Az ecetes dologban jobban bízom talán rá fogok szokni remélem nem tudom

2022. okt. 9. 14:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Én viszont biztosan meg fogom mosni ezután is. - épp ez a baj, hogy NEM mosod meg, hanem dirigálsz.
2022. okt. 10. 13:10
 14/18 A kérdező kommentje:

13-as....írásod nekem (a kérdezőnek) címezted?

Ha igen, akkor gyagyás vagy...

2022. okt. 12. 10:57
 15/18 A kérdező kommentje:

Csaxólok, hogy nem mellesleg a covid időszak még mindig tart...

Ajánlom figyelmetekbe a NÉBIH írását ez ügyben...:

[link]

[link]

[link]

De nemcsak a covid fertőz sok csúnya fertőzés van még azon kívül is. Oké ragaszkodik hozzá hogy nem most az egyed csak továbbra is mosatlanul.

2022. okt. 14. 11:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Senki sem tiltotta meg, hogy megmossad. Azt kifogásolták páran, hogy kiosztod másoknak, hogy mit és hogy csináljanak. Ha én mosatlanul eszem az almát, neked ahhoz semmi közöd. Ha a barátnőd nem mossa meg a zöldséget, amit eléd rak, nem muszáj megenni, beszélhetsz VELE, hogy te mit szeretnél, de itt büszkélkedni, hogy te vagy az ász, ő meg a lüke, azért ez így emberileg azt mutatja, hogy nem egészséges a lelked. Talán azzal kellene foglalkoznod többet, nem azzal, hogy idegenek hogy eszik vagy mossák a paradicsomot.
2022. okt. 14. 13:26
 17/18 A kérdező kommentje:

Hülyékkel és 'egészséges lelküekkel' Nem vitatkozom.

Szövegértésből megbuktál

2022. okt. 14. 13:46
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
A tanáraim elégedettek voltak a szövegértésemmel, úgyhogy a véleményedet rosszindulatú személyeskedésnek tekintem, nem építő kritikának.
2022. okt. 14. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!