Mi a véleményetek arról, hogy a barátnőm a boltban, zöldségesnél vásárolt paprikát, paradicsomot.. ..mosatlanul aprítja fel a (salátának) a reggelinkhez?
Nem azért jöttem fel a gyakori ra hogy itt szapulják a csajomat.... Arra voltam kíváncsi hogy mi a véleményetek a jelenségről konkrétan arról hogy mosatlanul enni zöldséget gyümölcsöt
A csajom egyébként miután rákérdeztem/szóvá tettem... Minden tiltakozásom ellenére is félretette amit készített és csinált nekem egy másikat mosott zöldségekből. Nincs ebből közöttünk semmi probléma ragaszkodik ahhoz hogy soha nem szokta megmosni.... Én viszont biztosan meg fogom mosni ezután is.
Nagyon köszönöm az ecetes spriccelés ötletet... Mint fentebb is írtam a hidegvizes dolog egy nagyon gyenge próbálkozás bár szoktam én is hideggel is... De igyekszem általában meleggel... Az már egy kicsit hatékonyabb de az sem old meg mindent..
Az ecetes dologban jobban bízom talán rá fogok szokni remélem nem tudom
13-as....írásod nekem (a kérdezőnek) címezted?
Ha igen, akkor gyagyás vagy...
Hülyékkel és 'egészséges lelküekkel' Nem vitatkozom.
Szövegértésből megbuktál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!