Ez reflux lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan tüneteim vannak,hogy a szívem egyre gyorsabban ver hirtelen, és mintha összehuzodna. Halál félelmem van ilyenkor... És ez a bal oldalon van csak, és ha fekszem érzem hogy marja a torkom valami, aztán amikor böfögök akkor fel is jön valami amitől ég az egész torkom, gyanítom sav. A szív fájdalom miatt kerestem rá és ott adta ki a reflux tüneteit. Ez lehet reflux? Már olyan féléve szenvedek vele, konkrétan aludni se nagyon tudok mert félek, hogy úgy begyorsul és összehuz a szívem,hogy megáll...2022. szept. 24. 23:17
11/17 A kérdező kommentje:
8. Nem a szívemnel van baj értem, csak az agyam nem érti. És mégis csak félek tőle,hogy egyáltalán mi ez az egész.... Kialltam levegozni, közbe iszogattam a vizet eléggé rossz volt most pedig tettem egy nagy párnát fejem alá és úgy fekszem.
2022. szept. 25. 00:49
12/17 A kérdező kommentje:
10. Nem , nem vagyok túlsúlyos. 45kg vagyok 177 cm létemre. Nem tudok sajnos egyszerüen hízni.
2022. szept. 25. 00:50
13/17 anonim válasza:
Ahogy eddig elaludtál, úgy most is el fogsz.
Ja, ne savlekötőt írass, az a Rennie recept nélkül, hanem savtermelés gátlót, az a Quamatel.
14/17 anonim válasza:
177 cm-hez 45 kiló (szóval valószínűleg a stressz miatt kevesebb savat termel a gyomra) és salvlekötőt és protonpumpa gátlót akartok ráerőltetni mindenáron. Gratulálok! Kérdező, ha egész életedben szeretnél együttelni a betegségeddel (ami miat rengeteget fogsz stresszelni, ami tovább erősíti a refluxot és így tovább) nyugodtan szedd ezeket a sz.rokat!
15/17 anonim válasza:
Mi a fenéből vontad le azt a következtetést, hogy kevés a sava? Abból, hogy savat böfög fel és marja a torkát, amitől aludni se tud? Te magad írod a refluxot. A reflux nem kevés sav, az semmilyen tünetet nem okoz, hanem sok.
16/17 anonim válasza:
Gondolom akkor szerinted a lázcsillapító is segít kigyógyulni a megfázásból.
A kevés gyomorsav miatt belassul az emésztés, ami miatt elgázosodsz (ezért a böfögés), ami miatt a záróizom ellazul és felengedi a a gyomorsavadat. Az a kevés/gyenge gyomorsav is nagyon tud fájni.
Betacidot és cinket kéne szednie a kérdezőnek a gyomorsav helyreállítására, a gyomor gyorsabb ürülésére pedig Itoppridot.
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!