én is pajzsmirigy alulműködéssel küzdöttem, én is letroxot szedtem de kalóriadeficittel le tudtam fogyni. neked is menni fog nyugi.
2022. szept. 23. 10:49
2/10 anonim válasza:
Mióta szeded ezt a gyógyszert?
Illetve milyen ételeket fogyasztasz?
Sokszor ám az ételek minősége sem mindegy, illetve mivel a pajzsmirigyed alulműködik így előfordulhat, hogy szükséged lenne valamiféle nem túl megerőltető sporttevékenységre is.
2022. szept. 23. 11:19
3/10 anonim válasza:
Egyébként annyira még nem kell aggódnod mert 21es a BMI indexed és 26tól beszélünk enyhe fokú túlsúlyról de érdemes odafigyelni az ételek minőségére, illetve a rendszeres testmozgásra is és akkor reméljük ez az érték nem kúszik feljebb:)
2022. szept. 23. 11:22
4/10 anonim válasza:
Nem értem... Nem a Letrox szedésétől hízol, hanem ezek szerint nem jól van beállítva az adagolás.
Mióta szeded? MEnnyi volt a TSH-d, és hány mg-os tablettát szedsz?
Mit mond az endokrinológus?
Ha sikerül beállítani a megfelelő pajzsmirigyszintet, akkor tud elindulni a fogyás....
2022. szept. 23. 11:29
5/10 anonim válasza:
de nem is kellene fogynod. most jó a súlyod..
2022. szept. 23. 11:37
6/10 anonim válasza:
Nekem Letrox-val beállították a TSH szintet, minden egyéb nélkül visszafogytam 108 kilóról 83 kilóra. Ehhez kellett majd egy év. 178 cm magas, harmincas férfi vagyok
2022. szept. 23. 11:46
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos most 9 volt a Tsh-m. Emelni kellett a letroxot 75-ről 100-ra. 3 hónap múlva kell vérvételre mennem.
2022. szept. 23. 12:03
8/10 anonim válasza:
7: akkor még beállítás alatt van a gyógyszerezésed....
Kell idő, míg beáll a működés. Aztán lehet fogyással számolni...
2022. szept. 23. 12:19
9/10 anonim válasza:
Ajjaj, én amikor cigi miatt visszafogytam valamit, akkor se volt ilyen jó arányom, mint neked az "elhízott" állapotban! Nincs neked semmi bajod
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!